Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10691584

    törölt tag

    válasz Y72 #25226 üzenetére

    UT2k3 régi szép idők.. bár a nagy favorit a 99 :DDD Nem, nem lesz "túl kevés". A razer hibrid patkányát (lézer/optikai) ne hasonlítsd a zowie egyik legpontosabb egeréhez.. Kb. olyan mintha egy túlcsicsázott nintendokijelzős lexus-t hasonlítanál egy porsche carrera gt-hez. Az első mindenben és mindenhol, minden felületen "jó akar lenni" ezért igazán egyikben és sehol sem jó. A másik olyan, mint egy célszerszám és halálpontos. Nem véletlen az sem, hogy megálltak 2kx DPI-nél. Az ilyen 8400 DPI-k csak "felskálázások", a natív DPI halmozásai, az a zowie viszont natívan tudja a 2300-at. Egyébkéntis egy zowie-t ne hasonlítsunk már egy razer-hez :) Hidd el, nem ajánlottam sz@rt. De megkérdezhetsz másokat is, sok ellenvéleményt nem fogsz hallani róla én szerintem. Ami azt illeti, piszkosul jó egér és nagyon el van találva.. egyébként a fekete és a fehér közt a borítás különbözik. A fekete teljesen gumírozott fejtől potrohig, a fehér "csak" fényes plasztik (erre érdemes odafigyelni, mert a gumirozottnak stabilabb a fogása)

    (#25225) Dany007: "Valahol van egy Roccat Kone-om is, de mióta elköltöztem anyám elkeverte valahová és nem találja..." Áldottjó asszony, nagyon helyes!

    Amúgy lehet, hogy csak nekem ütközik nehézségekbe, de én a leírásod alapján már képtelen lennék behatárolni végülis melyik méret fekszik :F

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák