Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    Üdv!

    Ajánlhatnátok valamilyen egeret. :)

    Nem szoktam ilyet kérni, de most valamiért tanácstalan lettem.
    Régen egy MX510-esen és hasonló társain játszottam. De már jóideje nem használtam. Azóta csak nála jóval kisebb egereket használtam. Viszont nemrég újra munkára fogtam a jövőre 10 éves MX510-esemet. És azt vettem észre, hogy túl nagy. :S Nem tudom elég gyorsan mozgatni, lehet kevésbé érzékeny nem tudom, de úgy érzem, hogy egy kicsit kisebb kényelmesebb lenne.
    Viszont a Razer és társai meg már túl picik.

    Tehát valami olyasvalami egér kéne ami egy MX510 és egy alap Razer mérete között van. Formára inkább a Logitechféle az ami kényelmes. Mindenképpen optikai kéne és vezetékes. Valamint fontos, hogy legyen legalább egy, de inkább kettő bal oldalsó gombja. Felhasználás leginkább fps játék valamint Photoshop.
    Amit még érdemes figyelembe venni, hogy anno az MX510-et olyan érzékenységen használtam, hogy kb 2-2cm-t kellett mindössze mozgatnom az egeret balra-jobbra a monitor széléig és kb olyan 3 talán 4cm lehetett játékban fps-ben a teljes 180fokos fordulat.

    Szóval nem tudom eldönteni miket nézzek. Persze árban azért ha lehet maradjunk 10k alatt kivételesen. Valahol van egy Roccat Kone-om is, de mióta elköltöztem anyám elkeverte valahová és nem találja... :S Pedig ha meglenne akkor az jó lenne. Volt olyan kényelmes, mint az MX510, viszont a lézeres érzékelő nagyon nem jött be. Valahogy nem éreztem 100%-osnak az egészet.

Új hozzászólás Aktív témák