Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz Gigi01 #13337 üzenetére

    10 körül? Én e-bay-ről rendelnék egy új Logitech G1-et (esetleg MX 310-et) vagy egy Razer Krait-ot (talán egy MS Intellimouse 1.1a-t). :))

    Itthonról MS IME 3.0, SS Ikari Optical, Razer Abyssus (utóbbi kettő könnyebben beszerezhető).

    Mondjuk én a kisebb méretű és könnyű egereket preferálom (és alapból minél kevesebb gomb, annál jobb :D).

    Ha neked nagyobb méretűek kellenek (és csak újak jöhetnek szóba), akkor itthonról MS IME 3.0, Logitech MX 518 / Logitech G400, SteelSeries Ikari Optical, Razer DA v2.

    Razer-ek: előfordul pár hibás darab (leginkább klikk-gondok), de akkor azt még garanciában cserélik. Persze attól is függ a dolog, hogy mennyire vigyázol rá / gyilkolod.

    Igen, a különbség ég és föld. Egyszer megtudod, mi a jó (aztán megszokod) és többet nem leszel hajlandó fröccsöntött műanyaghulladékkal lődözni (de lehet, hogy böngészni se). :D

    Egy rendes padot is vegyél (ha még nincs) - sokat számít az is.

    M_o_g_y_i: Hááát...ha tudod, akkor próbáld ki, hogy neked elég-e. Engem a precízitás hiánya már Windows-ban is zavar. Tuti, hogy Wacom-ot vennék, még ha többe is kerül; az garantált minőség és alapvetően egyszeri beruházásról van szó.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák