Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz MrChris #37285 üzenetére

    Képelés? Az mi? :B Az ~ 40k-val drágább lenne, azért meg szerintem morogna az asszony. Igazából egy kicsit még bennem van a para, hogy milyen egy MILC gép. Mindig vágytam egy tükörreflexesre, mert bár nem sokszor volt a kezemben, a készült képek mindig rettentően "finomak" voltak. Sehol semmi "zajosság", tényleg szép képek voltak. (Legutoljára egy Canon EOS 450D volt nálam, az is hozta ezt a "lágyságot". Igaz, ez pont nem családi kép, hanem régen készült munkafotó volt egy átvételkor, de egyszerűen szép képeket készített:

    Ilyen szintű kép elérhető egyébként MILC gépekkel is? Vagy ehhez mindenképpen kellene a még ennél is drágább kategória és a DSLR váz? A MILC előnye lenne a kisebb méret, állítólag gyorsabb fotózás, de azt nem szeretném, hogy kiadok 130k-t, aztán meg csalódottan nézegetem a képeimet. (Most azt tegyük félre, hogy nem vagyok profi fotós és nyilván benne lenne a bénaságom is.)

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák