Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz sutszi #90668 üzenetére

    Én nagyon remélem, hogy a többség azért nem ezt érzi, mert nem kevés időt és energiát ölünk bele többen is, hogy ezekre a visszatérő igényekre is az aktuálisan elérhető lehető legjobb ajánlást adjuk az adott kereten belül. De csodát mi sem tudunk tenni.

    Ha arra gondolsz, hogy bizonyos berögzült tévhiteket próbálunk eloszlatni (pl. "Cherry MX/Bobagum/ismeretlen gyártó jelöletlen fekete kapcsolója A legjobb", "a Red halk", az "ABS használhatatlan szemét", "LED nélkül éjszaka olvashatatlan a felirat" stb.), azzal is segítjük a kérdezőket, tágítjuk a látókörét, mert tudjuk, hogy csalódás lesz a vége ha feltétlenül ragaszkodik az elképzeléseihez.

    A hangzásnak nem csak ez a két végpontja létezik. Tudom, hogy nagyon sokaknak az egyetlen személyes tapasztalata a mechákkal, hogy valahol hallott egy üreges fémházban, vékony kupakokkal és kezeletlen stabokkal egy bármilyen Blue kapcsolós bill.-t csattogni, zörögni. Ehhez képest egyrészt bármi halkabbnak tűnik, másrészt a teljes némaság maga a Nirvana. Viszont a gépelés, különösen a hosszú szövegek bevitelénél a hang is egy fontos visszajelzés, ami közvetve javít a sebességen és a pontosságon. Egy teljesen elfojtott hangú bill.-ben ezt csak minimálisan kapod meg. Szóval van az a usecase, amikor nem a némaság az üdvözítő.

    Viszont azzal sajnos teljesen egyetértek, hogy a keresőt csak nagyon kevesen használják.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák