- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
Sziasztok!
Van egy Logitech G910 Orion Spectrum billentyűzetem, ami elkezdett halódni.
Nemrég átforrasztottam a gombokat a panelon, kicsit jobb, lett, de nem az igazi, ezért úgy döntöttem, hogy kell egy új.
Anno a Spark-ot 140€-ért vettem, majd LED hiba miatt kaptam a Logitech-től egy új Orion-t. Ennek úgy 6 és fél éve. A Spark nem bírt két évet.
Most az Orion 240€ körül megy, viszont amiket a Logitech-ről olvasok mostanában és ahogy kinéz (és működik) a G-Hub (én még a korábbi LGS programjukat használom), nem biztos, hogy ennél a márkánál maradnék.A pályafutásom még régen a G11-el kezdtem, majd sokáig nyúztam a kék G15-öt, amit erre váltottam. A programozható extra gombok fontosak számomra. Ahogy a mechanikus billentyűk is. Bár tekintve, hogy 6 év alatt tönkrementek, lehet, hogy a gumis is jó, olcsóbb. A világítás is fontos. Nem muszáj RGB-snek lennie, meg billentyűnként más színnek, viszont a feliratnak kell világítania, nem a háttérnek.
A kérdésem, hogy van ennek alternatívája vagy egyszerűen vegyek egy másik G910-et és bízzak benne, hogy az is kibír legalább 6 évet (vagy legalábbis garanciaidőn belül hal meg benne valami)?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Kupon kunyeráló
- Napelem
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.