- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #89299 üzenetére
A dolgok nagy része inkább nice to have. Mi az, ami megdrágítja nagyon? A halkság? Knob? Kiosztás?
Lehet, hogy megpróbálkozom a K4 Próval (kössz az infókat Mephike). Meg tudok békélni a nekem nem tetsző dolgokkal és az RGB-nek sem kell 8 színben pompáznia. Lehet h jobb is ha be tudok állítani neki valamilyen kímélő színt.
Nézelődni már nincs kedvem tovább, mert elment vele így is túl sok idő így totál kezdőként a billentyűzetek csodás világában és bármennyire ügyes tartalomgyártó, hipyo tech is az agyamra megy már , nem az én stílusom.
#89308 Synthwave:
Köszi a tippet, de az Alice layout nem jön be. A Curve 3000 ennél sokkal finomabban töri meg a sorokat. Jó lesz az egyenes. A többit fentebb leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest