- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Navon Navik - új erő
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
A gyerekemnek hamár tonkrement a HyperX alloy Elite RGB billenytuezete, es ugy nez ki, hogy jovairjak ami kb 40-45eFteFt, igy most ennyi penzem lett hirtelen valami masik billentyuzetet venni. A gyerek most a pengos Varmilomat hasznalja, es kategoriakkal jobban tetszik neki, mint a Hyperx red.
Tegnap 1 alapszinu billentyuzet oktatast tartottam neki , ABS vs PBT, Red, brown, blue switch, ANSI vs ISO, stb...
Amikor a kulonbozo switchek hangjaihoz jutottunk el, akkor a Soundcloud-rol megmutogattam, hogy melyik kapcsolonak milyen hangja alapban, majd modositokkal (masik kupak, olaj vs nem olaj).A lenyeg, hogy kiderult, hogy neki is a csendes billentyueztek jonnek be inkabb.
A sok Soundcloud-os minta kozul kb erre mondta, hogy ez a tuti:
LinkA lenyeg, hogy valaki tud-e valami ilyen hangu jatekra es gepirasra is tokeletesen alkalmas billentyuzetet ajanlani. Tudom, hogy hulyeseg hang alapjan valasztani, de hatha....
(10 ujjal gepel, sokat jatszik, a Varmilo Mx brown switches, ami tetszik neki, teaht viszonylag konnyu lenyomasu) Az ajanlas lehet 60, 65, TKL, 75, 80%-os is. Mondjuk nem tudom, hogy az -Fx gombok nem fognak-e hianyozni neki...Igen tudom nagyon fontos a megfelelo vastagsagu deskmate, annak a beszerzese folyamatban van.
Otlete valakinek? Ilyen iranyu megkozelitessel gondolom meg ugysem kert senki billentyuzetet...
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest