Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zizi123

senior tag

A gyerekemnek hamár tonkrement a HyperX alloy Elite RGB billenytuezete, es ugy nez ki, hogy jovairjak ami kb 40-45eFteFt, igy most ennyi penzem lett hirtelen valami masik billentyuzetet venni. A gyerek most a pengos Varmilomat hasznalja, es kategoriakkal jobban tetszik neki, mint a Hyperx red.
    Tegnap 1 alapszinu billentyuzet oktatast tartottam neki :) , ABS vs PBT, Red, brown, blue switch, ANSI vs ISO, stb...
    Amikor a kulonbozo switchek hangjaihoz jutottunk el, akkor a Soundcloud-rol megmutogattam, hogy melyik kapcsolonak milyen hangja alapban, majd modositokkal (masik kupak, olaj vs nem olaj).

A lenyeg, hogy kiderult, hogy neki is a csendes billentyueztek jonnek be inkabb.
    A sok Soundcloud-os minta kozul kb erre mondta, hogy ez a tuti:
    Link

A lenyeg, hogy valaki tud-e valami ilyen hangu jatekra es gepirasra is tokeletesen alkalmas billentyuzetet ajanlani. Tudom, hogy hulyeseg hang alapjan valasztani, de hatha....
    (10 ujjal gepel, sokat jatszik, a Varmilo Mx brown switches, ami tetszik neki, teaht viszonylag konnyu lenyomasu) Az ajanlas lehet 60, 65, TKL, 75, 80%-os is. Mondjuk nem tudom, hogy az -Fx gombok nem fognak-e hianyozni neki...

Igen tudom nagyon fontos a megfelelo vastagsagu deskmate, annak a beszerzese folyamatban van.
    Otlete valakinek? Ilyen iranyu megkozelitessel gondolom meg ugysem kert senki billentyuzetet... :D

Új hozzászólás Aktív témák