Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz vscotina #2924 üzenetére

    Egy ötlet, amivel meg lehet csinálni hogy hangerőszabályzó gombokká váljanak más nem használt gombok a billentyűzeten (én csak a Pause gombot állítottam át Power gombbá):

    1. lépés: letöltöd a http://www.nirsoft.net/utils/nircmd.html oldalról a NirCmd-t (vagy valami hasonló parancssoros hangerőszabályzó proggit).
    2. lépés: csinálsz a nircmd-nek 2 parancsikont az előző linken látható megfelelő kapcsolókkal (pl. nircmd.exe changesysvolume 2000 és nircmd.exe changesysvolume -2000). Ezek fogják növelni/csökkenteni a hangerőt.
    3. lépés: keresel egy ingyenes Key Remapper programot a Google-vel (van jó sok), aztán beállítod benne, hogy pl. F11-re indítsa meg a halkító parancsikonodat, F12-re meg a hangosító ikonodat, és kész is a hangerőszabályozás.
    4. lépés: ha esetleg beugrana egy pillanatra a command line fekete ablaka, akkor csinálj a parancsikonjaidhoz .lnk fájlt, és azokat állítsd be a Key Remapperben - így nem fognak előugralni a fekete ablakok.

    Persze, lehet, hogy van erre direkt célprogram is, nemtom. Ez csak egy megoldás a sok közül, gondolom.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák