- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Esetleg Fujitsu KB910, de az is vezetékes, meg nem tudom, mennyire létezik belőle magyar verzió.
(Meg egyáltalán gyakrabban lehet-e kapni, mint a fehér KB521-et. )
Vagy wireless LX901, de az meg nem világít.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #29117 üzenetére
Kicist nézelődtem, hogy miket tudnék itt helyben megvenni (mármint mi van itt árlistákon), és az alábbi cuccokat találtam:
QPAD MK-50
Sharkoon Skiller MECH SGK1
Das Keyboard 3 Professional
TT eSports Poseidon Z Illuminated
Cherry MX-board 3.0 Keyboard
QPAD MK-70
Ezek közül melyik lenne a legjobb vétel? (minőség szempontjából, switch tekintetében még mindenképpen át fogom gondolni, de brown vagy red lesz szerintem a számomra megfelelő)
melyik egyébként a halkabb? Brown, red vagy esetleg a black?Előre is köszi
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
wwhy
veterán
válasz nyunyu #29202 üzenetére
Ezt nézegetem, mióta felkerült a kínálatba, de az a nyomi kábel
Sok folyadék van mindig az asztalon, kávé, tea, miegymás, illetve nagyon sokszor kell a bill.-t a monitorhoz/-ra/-mellé tennem, amikor egy könyvet stb. kell kinyitni, valamit aláírni stb. madzagolással mindig csak a kín volt/van
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nyunyu
félisten
Alternatív ötletek:
- zsebkendőnél nagyobb íróasztal beszerzése?
Ha látnád, mennyi szemét fér el a 150x70-es íróasztalomon a 32" TV, asztali gép, billzet, egér, teásbögre, kávéscsésze kombón felül
Amikor még hazahoztam a melót, akkor pluszban egy laptop+egér is elfért rajta.De az irodai 120x120-as ívelt sarokasztalra sem panaszkodhatom, azon is elfér minden, ami a melóhoz éppen kell. (meg ott eleve nem tartok annyi felesleges holmit az asztalon, mint itthon. )
Mondjuk az irodai munkára világítós billzetet feltételt sem egészen értem, pedig nekem is volt olyan korszakom, amikor éjszaka kellett VPNen installálgatnom ügyfelek rendszerein ezt-azt.
Ha nem volt felkapcsolva a villany a szobámban, akkor túl hamar bealudtam munka közben, ezen a világítós billzet sem segített volna.Amúgy a vezetékes egérért én is harapok, utálom, amikor visszatol a drótja.
-
wwhy
veterán
válasz nyunyu #29205 üzenetére
A lényeget leírtad: utálom, amikor visszatol a drótja.
Beszerzés kilőve, nem járható út. 160*60 az asztal, ebből a HP L2275w talpa kiszámolhatod, h mennyit vesz el
Valószínű, h marad a wireless+USB lámpa kombó, ez esetben melyik a legjobb (puha) és halk drótnélküli bill.?
Mondogatták nekem a HP Elite wireless v1-et, de tapasztalat nem sok van a kollégák körében, csak ők is hallották külföldi kollégáktól stb.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
MODERÁTOR
-
fogtunder
nagyúr
asztllapra szerelhető monitor állvány? én is hasonló problémával szembesültem, a 24"-es LG mellé vettem egy Dell U2311H-t, sehogy nem bírtam kisakkozni neki a helyet, vettem egy kétkaros állványt és így sokkal jobb, gyakorlatilag a teljes asztallap szabad.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
wwhy
veterán
válasz Viktor0610 #29207 üzenetére
Sajnos nem. Viszont mindenütt azt írják, hogy halk ...
Világítós, teljes kiosztású, vezeték nélküli csak a K800. De ez kb. már 6-8 éve piaci résgiorgio: hacsak nem saját zsebből fizetem, akkor nem
nyunyu: nagyon elvetemült ötlet egy wireless elektronikát (vagy minek nevezhető) beleapplikálni egy madzagosba?
... és akkor arról nem is beszéltem, h manapság divat lehagyni a környezeti menü bill-t mert helyére kerül a Windows bill. ...
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
én egy csomó mindent kénytelen voltam önfinanszírozni melóban is, egeret, monitort (igazából ezért vettem otthonra a Dellt), billt, mert a kincstáriak vagy gyalázatosak, vagy kijelzőből pl. nincs 19"-nál nagyobb, mint az excel tábláim fele se fér el. növelem a produktivitásomat és a kényelmet, hamarabb tudok hazamenni, több idő a családdal. nem mondom, hogy szívesen csináltam, mert persze tök jó lenne, ha nem kellett volna, de nekem ennyit megért.
-
MODERÁTOR
-
Turmoil
senior tag
válasz trust007 #29020 üzenetére
Ha még nem vettél, akkor irány valamelyik webshop, mert a forgalmazóhoz jött egy adag magyar 200K.
Én tegnap vettem át és az azonnali tesztelés is sikeres volt, minden billentyű működik, a space is jó, ha a szélénél nyomom csak, akkor is.Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
nyunyu
félisten
nyunyu: nagyon elvetemült ötlet egy wireless elektronikát (vagy minek nevezhető) beleapplikálni egy madzagosba?
Pár kérdés:
- belefér az elektronika a billzet házába? *
- hova teszed az akkut/elemet?
- hogyan cseréled/töltöd?Valahol láttam már DIY wireless mecha billzet elektronikát, ami világítani is tudott, de nem rémlik, hol.
Vagy Varmilonak van kékfogú világítós billzete, de a VB87M az TKL, nincs numpadja.
(Vajon ebből is várható ISO kivitel, mint a fullos vezetékesükből?)
*: Még mindig nem jöttem rá, hogy férek majd el a PB5131C házában az Arduino Microval, meg a mellé építendő 4 egyéb ICvel. Túl keskeny a ceruzatartója.
[ Szerkesztve ]
-
togeti
tag
Sziasztok,
Erre tudnátok ajánlani valamit?:
1.Max 10.000HUF
2.Lehet használt is
3.Laptopot kötném össze a TV-vel és az ágyból vezérelném.Amúgy kb csak net.
4.Mindegy milyen típusú.
5.Nincs extra igény,max legyen halk.Esetleg egér kombóval lehet drágább is.
6.Magyar kiosztás. -
sas55
aktív tag
Srácok küldjetek a helyes topikba(köszönöm). Van egy ilyen billentyűzetem: ASUS Echelon Mech. olyan problémám van hogy az "n" karakterből 1-2-3 darabot dob 1 leütésre(és csak ez csinnnálja ezt). Mi erre a megoldás?
Eladó Harman/Kardon AVR-355
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #29193 üzenetére
holnap érkezik meg egy szintén Cherry profilos NPKC PBT készlet. (ISO!!!)
Szexi csomagolása van, legalább nem kell egy órát gondolkoznom azon, hogy melyik kupak hova való
Kinézetre, tapintásra, vastagságra pont ugyanolyan, mint a fél éve használt Gateron szettem, egyedüli különbség az, hogy F/J-n kívül a num5-höz is mélyített kupakot adtak, na meg a kupakok belsejébe bele van öntve, hogy R1-R4 sorba való, Gateronnál még ilyen támpont sem volt a sorbarakáshoz.
Viszont elszabták az ISO addont, szürke Enter+Shift mellé szürke 1x1 gombokat küldtek, nem fehéret
-
CraBByzzz
aktív tag
Sziasztok! Mi a véleményetek erről a billről: [link] ?
És az oldalról? Szeretnék egy olcsó, jó mechanikus billt, lehetőleg világítással. Ezt néztem ki elsőre, valahol facebookon találkoztam vele. Szerintetek reális az ár, és nem átcseszés (nem vagyok járatos nagyon a billentyűzetekben.)? -
nyunyu
félisten
válasz CraBByzzz #29220 üzenetére
Alin is 46-60$ körül osztogatják, ház szinétől függően. (Vajon miért a rózsaszín a legolcsóbb? )
Valami kínai kék klón van benne, egyik eladónál Outemut írnak, másnál mást.
Linkelt oldaladon lévő videókon jól hallatszik a kék kapcsolók kattogása, szerintem már most kezd szoktatni a hangjához a környékeden élőket, vagy billzetestől leszel kivágva az épületből.
[ Szerkesztve ]
-
notika77
senior tag
válasz CraBByzzz #29220 üzenetére
Én nem vettem meg, mert várok, hogy valaki más megvegye és írjon a tapasztalatairól, illetve a magyar kiosztás is hiányozna.
Valami O betűvel kezdődő kapcsolók vannak benne (a hozzáértők majd írják a nevet), amit a legolcsóbbak közé sorolnak.
Viszont, ha megveszed állítsd át az EU warehouse-ra szállítást, mert akkor tuti nem kell ÁFÁ-t fizetned és 5$-ral olcsóbb is (vagyis rájön még 11$ postaköltség, szóval csak 6$-ral drágább). -
-
nyunyu
félisten
válasz CraBByzzz #29224 üzenetére
van lehetőség felmatricázni vagy keycapet szerezni a magyar betűkhöz?
Magyar keycap az elég macerás, tudnék róla oldalakat írni.
Legolcsóbb megoldás, ha veszel egy random ISO kiosztású, szabvány 6.25 szóközös olcsó billzetet (van ilyen?), aztán veszel mellé egy CM MasterKeys Lite billzetet 14k-ért, aztán átteszed a magyar kupakjait. (tegnap linkeltem)
Akkor lesz egy OEM profilú, vékony fekete ABS szetted. (aminek nekem sem a színe, sem az anyaga, sem a vékonysága, sem a kupakok formája nem jön be, más bajom nincs vele. )Esetleg lehet variálni, hogy veszel csupasz kupakokat, aztán matricázod, de az egyrészt macera, mivel ISO kiosztásút alig páran gyártanak, olcsó szettben még nem láttam olyat.
104 gombos ANSI szetteket 15-20$ környékén lehet kapni.
Minőségi kupakszettekért már 35-40$-t kérnek, majdnem annyit, mint a kinézett billzetedért. (előbb linkelt szürke-fehér ISO pl. 43$ volt leszállítva, korábbi ANSI Gateronom 35$, de az egyszínű fehér volt eredetileg)
Aztán lehet pár órát tökölni a matricázással.Hardcore júzerek próbálkozhatnak egyedi kupakszett gyártatással is, de azt sem lehet megúszni 50$ alatt, és annyiért vékony ABSt kapsz OEM profillal Maxnál. (WASDnál ~60$ lenne ugyanez, csak náluk nagyobb színválaszték van, meg nem szabvány billzetkiosztásokkal is jobban állnak.)
De akkor már inkább valami minőségi cucc, csak ilyesmiért jelen állás szerint 80$-t kéne fizetnem magyar kiosztással.[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #29219 üzenetére
egyedüli különbség az, hogy F/J-n kívül a num5-höz is mélyített kupakot adtak
Ugyanebben a körben én világosszürkét rendeltem, nálam az F-J-Num5 billentyűkön nem mélyítés van, hanem a szokásos pöcök.Elsőre kicsit furcsa érzés volt felirat nélküli billentyűzeten gépelni, de hamar megszokható.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
wwhy
veterán
válasz nyunyu #29216 üzenetére
Értem én, hogy sehogy
Elméleti kérdés volt csupán, gőzöm nincs, h mekkora egy wireless elektronika; ha beleférne, akkor kihúznék két drótot, és mondjuk bill.-en kívül egy elemtartó, némi cellux, és meg van oldva
Sőt, a legelvetemültebb: ha lehet, akkor elektronika+elem egy dobozba, kívülre. Csak hát megérzésem szerint ezt nem olyan könnyű vagy éppen lehetetlen megoldani.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nyunyu
félisten
Melyik NPKC szettet rendelted a kétféle közül?
OEM profilos másikon nem mélyítettek az F/J/Num5 kupakok.
Mélyített vs nem mélyített Gateron:
F helyén a Num5 kupak van, J kupakja stimmel.
Ma jött szettemen mindhárom ugyanolyan, mint ezen a J.
-
nyunyu
félisten
Jut eszembe, lehet kapni ilyen kékfogú kütyüt, ami tölthető, és bele lehet dugni tetszőleges billzetet.
Nem hinném, hogy beférne a Fujitsu KB521 házába, hacsak nem robbantod atomjaira.
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
válasz nyunyu #29235 üzenetére
Ja, hogy így értetted a mélyítettet, igen, ilyen mindhárom billentyű, eddig fel sem tűnt Én ilyesmi mélyítésre gondoltam, mint itt a Win billentyűn van, láttam már az F-J-Num5 hármasra is hasonló megoldást.
A Cherry profile-osat rendeltem (az ISO extra billentyűk színéről nem tudok nyilatkozni, mert az egyszínű billentyűzet mellett döntöttem).
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
haxiboy
veterán
válasz nyunyu #29236 üzenetére
Ezzel csak az a gond ha már úgyis építeni kell, akkor vannak sokkal jobb alternatívák. Na meg a vezeték nélküliség mindig nagy nyűg.
Egy mechánál értelmét sem látom a testesebb darabok bőven 2kg fölött vannak.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy olcsóbb billentyűzetet, és azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a "sima" és az OEM verzió között (azon kívül, hogy az OEM verzió kicsit olcsóbb).
Logitech K120 vezetékes USB billentyűzet és Logitech K120 USB OEM billentyűzet, fekete.
Köszi!
-
Ringman
nagyúr
az oem a "zacskós" - doboz és tartozékok nélküli változat szokott lenni.
bill esetében ennek nincs jelentősége szerintem, az olcsóbbat vennémEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #29203 üzenetére
Hát ahogy látom nem sok választ kapok ismét.
Esetleg az utolsó pontra tud valaki válaszolni? (melyik a leghalkabb: red, brown vagy black)
illetve +1: Cherry MX vs Kailh? Neten elég vegyesek a vélemények (sokak szerint olcsó másolat az utóbbi, mások szerint jó minőség, preíczen gyártott cucc, így kíváncsi lennék az itteni tapasztalatokra is...)
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
woryz
senior tag
Köszi Ringman és haxiboy akkor az olcsóbbat veszem meg, a doboz úgyis csak a kommunális hulladékot növelné, és legyünk környezettudatosak. - Ezt már majdnem én is elhittem...
-
fogtunder
nagyúr
válasz K1LLMy53Lf #29242 üzenetére
az biztos, hogy nagyobb a szórásuk, mint a Cherry kapcsolóknak, ez leginkább lenyomási érzetben nyilvánul meg, lehetnek billentyűk, amiket az átlagnál nehezebb/könnyebb lenyomni. van, aki ezt észre se veszi, de sokakat, akik már hozzászoktak az MX kapcsolók homogenitásához zavarhat.
-
Entaro
tag
A kettő közül nyilván a Cherry. Halk pedig a red és a black egyforma, HA nem bottom outolod. És ez nem kis HA.Ezek sem a "halk" kategória, mert amikor a rugó fellöki, akkor is koppannak, nemcsak a lenyomáskor.
-
nyunyu
félisten
(melyik a leghalkabb: red, brown vagy black)
Red és a Black az lineáris kapcsoló, lenyomás közben egyenletesen terheli a rugóját.
Brown viszont taktilis, lenyomás közben félút táján egyet döccen, ilyenkor meg tudja pendíteni a rugóját. -> Brown hangosabb, mint a lineáris kapcsolók.
Blue/Green viszont két részes stifttel rendelkezik, az extra kattan egyet lenyomáskor -> jóval hangosabb, mint az előzőek.Viszont ez csak a hang egy része, van még a bottom-out, amikor a kupak belseje teljesen leütéskor nekiütődik a kapcsoló házának.
Ekkor a kupak anyagától és vastagságától függően be tud rezonálni, vékony kupakok nagyon, vastagok kevésbé, mélyebb hangon.
Ezt lehet csökkenteni o-ringgel.Harmadik összetevő a gomb elengedése, ekkor a rugó kilövi a mozgó stiftet felfele, és az belülről ütődik neki a kapcsoló tetejének, ekkor is be tud rezonálni a kupak.
Ennek az ereje függ a kapcsoló rugójának keménységétől illetve a kupak tömegétől.
Gyenge rugó-nehéz kupak kombó nem fog akkorát koppanni felfelé, mint mondjuk egy Blackre húzott vékony ABS.
(Gateron Clear pl. nem képes kilőni egy nagyon nehéz PBT szóközt, így annak hangja sincs.)illetve +1: Cherry MX vs Kailh? Neten elég vegyesek a vélemények (sokak szerint olcsó másolat az utóbbi, mások szerint jó minőség, preíczen gyártott cucc, így kíváncsi lennék az itteni tapasztalatokra is...)
Attól függ, hogy nézzük.
Kailh a minőségéhez képest sokba kerül, Gateron kapcsolók sokkal jobb vételek ugyanannyiért/kicsit olcsóbban.
Mondjuk a Kailh is tud minőséget gyártani ha akar: Razer kedvéért húztak fel egy új gyártósort, amin a már-már Cherry szintű Razer kapcsolókat gyártják.
Viszont a "sima" PG1511 kapcsolóik konzisztenciája nem túl jó, illetve nedvesség hatására idővel rozsdásodhatnak a belső acél érintkezői, mert a Cherryvel vagy Gateronnal ellentétben azok nincsenek felületkezelve. (Razereket már kezelik)Viszont ha azt nézzük, hogy taktilitásban az eredeti MX Brown a legrosszabb barna klón, akkor megérheti a Kailh Brown (De akkor is Gateron Brownt vennék)
De olvastam már olyat is, hogy az Outemu Blue jobb, mint az MX Blue, viszont a Gateron Bluet szidják, mert sokkal hangosabb, mint a többi kék klón.
(Gateron Brown rugóját én sem szeretem, hangosabb, mint a Cherryé)Szóval elég nehéz igazságot tenni a klónok között, nincs általánosan legjobb kapcsoló, mindegyik valamiben más, mint a többi.
Először azt kéne eldönteni, hogy lineáris, taktilis, vagy klikkelős kapcsolót szeretnél, utána lehet utánanézni a finomságaiknak, hogy melyik klóngyártónak milyen kapcsolói vannak abban a kategóriában.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz nyunyu #29246 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a kimerítő választ, ennyire részletesre nem számítottam (természetesen köszönet Entaro és giorgio kollégáknak a segítséget).
Egyébként igen, tudom, hogy a brown/blue tactile és józan paraszti ésszel úgy gondoltam én is, hogy ez eredményez extra hangot, viszont, ahogy próbáltam neten olvasva, yt videókból stb kideríteni, hogy számomra melyik lenne az ideális, belefutottam pár helyen, hogy a barna halkabb a pirossal szemben néhány ember szerint, ami számomra meglepő volt.
Persze azt is gondoltam, hogy sok minden mástól is függ a hangosság (rugó minősége, cap anyaga, ház anyaga, lenyomás erőssége, ezért érdemes főleg spec bill típus alapján körbenézni/"hallgatózni"), csak mivel személyesen még sosem próbáltam ilyen bill-eket, neten pedig az szól hozzá egy adott fórumhoz, aki akar (ill cikkírásnál is ugyebár ki tudja ki mennyire őszinte vagy épp motivált más egyéb dolgok által), így gondoltam megkérdezlek Titeket is, mert az itteni fórumközösségben azért sokkal megbízhatóbb válaszokat lehet kapni eddigi tapasztalataim alapján és gondoltam így azért jobban ki tudom jelölni magamnak a fő csapásiránytDe összeséségben akkor, ha jól értelmezem, a legjobban akkor járok, ha Cherry MX kapcsolós bill-t válaszok és abból is brown->red->black közül valamelyiket. Mondjuk kicsit bánom, hogy ekkora a szórás a billek lenyomásához szükséges erővel kapcsolatban a kailh bill-eknél, mert a sharkoon skiller mech szimpatikus, mert most is ennek a membrános verzióját nyúzom.
De akkor így 3-ra szűkül a választéklistám:
QPAD MK-50
Das Keyboard 3 Professional
Cherry MX-board 3.0 KeyboardEgyedül ami "zavar", hogy egyikhez sincs csuklótámasz. Esetleg lehet venni ezekhez (vagyis inkább úgy általánosságban billentyűzetekhez) normálisat, külön, nem horror áron?
-
fogtunder
nagyúr
válasz K1LLMy53Lf #29247 üzenetére
ebből egyértelműen Das Keyboardot vennék. a QPAD-ek összerelési minőségéről olvastam pár horror sztorit fórumokon.
a csuklótámaszok kb. 3-4K környékéről indulnak, felfelé pedig határ a csillagos ég. de ha barkácsolós típus vagy, akár te is csinálhatsz fából.
-
nyunyu
félisten
válasz K1LLMy53Lf #29247 üzenetére
Mondjuk kicsit bánom, hogy ekkora a szórás a billek lenyomásához szükséges erővel kapcsolatban a kailh bill-eknél, mert a sharkoon skiller mech szimpatikus, mert most is ennek a membrános verzióját nyúzom.
Valószínűleg a fél-egy év után csattogós membrános billzetekhez képest még mindig konzisztensebben járnak a Kailh kapcsolók, szóval nem biztos, hogy egyből le kéne írni őket.
Klónoknak általában az a bajuk, hogy még mindig a Cherryhez mérik őket.
Holott ár/teljesítményben (de csúnya szó rá) SOKKAL jobbak, szimplán azért, mert nincsenek olyan pofátlanul árazva.Először ki kell próbálni a főbb Cherry típusokat, akkor nagyjából be tudod lőni, hogy számodra melyik a jó irány, aztán lehet nézelődni annak a klónjai között, ha olcsóbbat szeretnél.
-
wwhy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok