Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    A tanácsotokat kérném, hogy mégis milyen billentyűzetet vegyek. Egy kis történelem, hogy el lehessen helyezni billentyűzet fronton:

    1. LOGITECH WIRELESS WAVE COMBO MK550: Első, drágább szettem. Mikor a MediaMarkt-ban megtapogattam, akkor eldőlt, hogy nekem kell egy ilyen. Előtte nagyon olcsó cuccaim voltak, és lenyűgözött a kidolgozás minősége, a puha csuklótámasz, szóval igazi szerelem volt első látásra. Pár évig használtam, viszont a billentyűzet hullámosságával nagyon nem tudtam kibékülni. Egyszer egyik napról a másikra nem működött a vevőegység, pontosabban csak akkor működött, ha 10cm-re voltak a beviteli eszközök, holott új korában a konyhából léptettem a számokat media player-ben a szobában lévő gépen. A Logitech küldött egy vadonat új vevőegységet, de ezzel sem javult meg, így kaptam helyette a következő szettet garanciába.

    2. LOGITECH WIRELESS DESKTOP MK710: Az egere ennek a szettnek sokkal jobb volt, meg is szerettem egyből, de a billentyűzet gyakorlatilag használhatatlannak bizonyult. Olyan erősen kell lenyomni a gombokat, hogy egyszerűen nem is tudok rajta gépelni. Amikor nem pontosan a közepén és merőlegesen nyomom lefele a gombokat, egyszerűen nem lehet lenyomni. Új korában is ilyen volt, szóval nem kosz vagy ilyesmi. Mivel más helyre költöztem, így a billentyűzet dobozba került, és a notebook saját billentyűzetét használtam évekig. Most újra előszedtem a szettet, mert munkám miatt asztali gépnél dolgozok, és sokat gépelek. Megpróbáltam újra megbarátkozni a cuccal, mert mégis csak egy prémium szett, de nem sikerült. Próbáltam a neten ajánlott sufni tuningot, szintén sikertelenül, egyszerűen rohadt erősen és pontosan kell nyomni a gombokat, hogy lehessen vele gépelni. Az egér változatlanul profi.

    3. LOGITECH Classic Keyboard 200 USB: A fenti két szett után elég viccesnek tűnhet, de ezen tudok a legjobban gépelni. Könnyű lenyomni a gombokat, gyorsan és finoman járnak, ezerszer jobb, mint a K710-es. Egyetlen gondom van vele, hogy nem vezeték nélküli.

    Szóval a fentiek ismeretében keresnék valami jó billentyűzetet. Kényelmes vagyok, így vezeték nélkülit keresnék, első körben valamilyen Logitech-et, mert az Unifying rohadt jó dolog. Tudtok-e esetleg valamit ajánlani?

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák