Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TYÜTYI2006

    tag

    Sziasztok!

    A vortex billentyűzetekről, nem találtam gyártói oldalt a ténylegesen márkásak közül, [link]. De a machanicalkeyboards.com-on nézegettem már. Sajnos feltűnt, hogy a háttér világításosak, mind ABS gombosak. Keycap plastic: ABS. A led nélküliek: Keycap plastic: PBT általában. Ez mennyire általános? Mert googleban szintén ezen az oldalon találtam pl 104 gombos, PBT ledes keycapot. Arra kerestem rá: PBT keycap led. De csak 1-et néztem meg, így láttam hogy van. Ha már eséllyel jót vennék, akkor már inkább, PBT keycapos lenne jobb, illetve akár full alumínium házut, ha sikerül, meg talán ISO-t, led sem ártana. Duckykat eléggé nézegetem, de eddig ott is Keycap plastic: ABS, ha ledesről van szó.

    Nézegetem a Daskeyboardokat is. [Ez] akár tetszene is, de ez is ABS, a képen úgy néz ki ledes, a mechanicalkeyboards oldal szerint nem, illetve nem teljesen fémházas talán, + az USB kábele rögzített. Viszont tetszik, az a piros levehető, billentyűzet megemelő. Erről a típusról mik a tapasztalatok?

    Véletlenszerűen, EZT is találtam. De ez eléggé a Gigabyte Aivia Osmiumra hasonlít, és az anyagminősége sem lehet tartós szerintem.

    Sajnos kezd úgy kinézni, hogy engednem kell a nem túl erős igényeimből, ha tartós hosszútávú billentyűzetet akarok. Gondolkozok már azon is, hogy esetleg ha nem sokkal drágább, akkor például a Ducky miniből persze a nagyobb, illetve a külön numpad hozzá, meg csuklótámasz.

Új hozzászólás Aktív témák