- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TYÜTYI2006
tag
5000 ft-árt kizárt hogy vennék, sőt már gumiharangosat sem veszek, az erősen biztos. Mechanikust próbálgatni sajnos, egyáltalán nincs semmilyen lehetőségem előtte, pedig jobb lenne. Tehát csak fényképek, leírások (magyarul, vagy webes fordítóval), ill. videók alapján fogok. Legvalószínűbb kapcsoló eddig a cherry mx barna, de ez még változhat.
-
mqm
senior tag
Mitől függ ,hogy egy adott mecha billentyűzetre milyen keycap megy rá?
[ Szerkesztve ]
-
-
qisqaqas
senior tag
Csak hogy bonyolódjon: Van a Buckling springes keycap (nem gyakori), meg Alps(sajnos ez sem) illetve a CM storm rapid-i topre kapcsolói CherryMX kompatibilisek.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
nyunyu
félisten
Holnap veget er a Vortex PBT akcio.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mqm
senior tag
-
hardy555
tag
válasz Sk8erPeter #19805 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni nekem hatalmas nagy mázlim van, hogy az asszony is kocka, szóval nem zavarja őt a Blackwidow csattogása
Én akkor figyeltem fel rá amúgy, amikor KODIAK írt róla egy cikket, ugyanezekkel a gondokkal, hogy az asszony nem szereti a mechanikust mert hangos. Szerintem nagyon jó ötlet halk, mégis játékra alkalmas, lapos gombos billemet gyártani mondhatni párkapcsolat/házasság hosszabbíto
★ Work Hard Play Hard ★
-
qisqaqas
senior tag
Benne vagyok. Csak valaki szervezze le. Persze örülnék ha mindez augban vagy utána lenne mert addigra már meglenne a custom-made cucc is és a Clear kapcsolós pok3rem is :3
Custom-made háza már készül, jövő héten már összeszerelés lesz.
CMstorm QF TK eladó || Nem jó a keyboardod? Építs -> http://prohardver.hu/tema/igy_epitsd_a_billentyuzeted/ || Jolla!
-
7
addikt
válasz qisqaqas #19929 üzenetére
Ha már ergonomikus, akkor hogyhogy nem megtört billentyűzetben gondolkodsz? Milyen vezérlőt dobsz majd bele? Teensy?
Én nem vagyok egy szervező típus, úgyhogy csak kíváncsian várom, rácsap-e valaki az ötletre. Én tudok vinni red, brown és topre billentyűzeteket. Illetve, ha addig nem válok meg tőle, akkor blue-t is.
[ Szerkesztve ]
-
qisqaqas
senior tag
Megtört? Ez split layout. Ha arra gondolsz hogy miért nem két félből van, akkor arra azt tudom mondani hogy a két felet összekötő kábel plusz gond, megtörik cserélni kell stb. Meg ugye nem akarok rá olyan IOexpanderes sztorit mert az plusz gond. Nem csak a TRRS kábel miatt hanem a kód miatt is. Meg ugye bajos volna belevágni a táskába
Teensy az drága. Nem olyan nagyon, de inkább veszek 5 dolláros kontrollert. Sparkfun Pro micro klón lesz benne. Pont elég az IO-ja
-
RaGi91
senior tag
Üdv!
Szeretnék egy új billentyűzetet venni, most újítottam fel a PC-met és akkor már egy normális billentyűzetet is akarok, hogy pár évig ne kelljen a gépemhez nyúlni (lehetőleg).
Jelenleg egy 3000 Ft-os genius billentyűzetem van amitmár évek óta nyúzok. Ki van kopva, retkes, stb.
Egy mechanikusra gondoltam, lehetőleg CherryMX Blue switch-el, mert tetszik ez a klikkelős hang. (ha nem fér bele a keretbe, akkor lehet Brown is a switch)
Sokféle játékkal játszok (Osu, CS:go, RPG-k), ill. gépelni is kell átl. 60-75 szó/perc amit tudok (magyarul 50-60).
Világítás nem érdekel, hogy világít-e, bár nem hátrány.
A lényeg az, hogy a leütés könnyű legyen és gyorsan lehessen nyomkodni a gombokat egymás után. (Osu játék).
Keret:20-25k
Miket ajánlotok?
Köszönet előre is! -
-
Fehercsoki
aktív tag
10k-ig van Logitech G103-nál jobb billentyűzet?(emagon most 7k ami elég jó árnak tűnik) Játékra használnám, alapvetően a normális anti-ghostingon kívül más elvárásom nincs.(illetve numpad is kellene)
-
haxiboy
veterán
Sziasztok.
Épp most láttam Corsairnál új billentyűzet van a láthatáron :http://www.corsair.com/en/landing/strafe
Ha esetleg valaki már berendelte és megérkezik várjuk a tapasztalatokat!
Illetve én személyesen jelentkeznék egy kis nyomkodásraPremium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
qisqaqas
senior tag
Nincs normalis elem a fenykepezomben, ami volt az nem igazan tartja meg a tolteset. (3 evig huzta, szep teljesitmeny) Amint tudok valamit alkotni vele, azzal lesz.
Numero uno szabaly: Jollat nem krumplizzuk. Eletem elso telefonja amibe beleszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Corsair strafe RGB mechanikai billentyűzet
- Keychron Q2 - KTT Strawberry - Glorious Aura V2 Pudding Keycap set - INGYEN FOXPOST
- Eladó 90 darab (+3 ráadás) Gazzew Boba U4 RGB V2 csendes, taktilis (silent tactile)
- Eladó 105 darab Gamakay Pegasus csendes, taktilis(tactile) kapcsolók
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest