Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz zedok #1567 üzenetére

    Halk legyen, strapabiro legyen, jatekra jo legyen, olcso legyen: ezek egymasnak ellentmondo parameterek.

    Ennyi penzbol jobbat nem nagyon talalsz, hiszen egy ezeknel jobb, direkt jatekra kihegyezett eger az helybol 8-10-15k. (MX510/518/Razerek)
    Egyebkent ezek a Microsoft egerek birjak a low-sense stilushoz szukseges rangatast.
    (Maskepp mondjuk nem is lehet veluk jatszani, mivel csak 400dpisek.)
    Hasonloan olcso Logitech egerek (S96/U96/BT58) viszont kenyesek az alatetre, meg nem birjak a rangatast, azert nem irtam oket.

    Value Keyboardon lehet jol gepelni, bar a Microsoft billzetekhez kepest picit kemenyebb.
    Viszont Microsoft billzetbol nem nagyon van magyar, raadasul az OEM billzeteik minosege enyhen szolva csapnivalo. (Alig hasznalt MultiMedia Keyboardomon koptak a gombok feliratai, meg zorgott osszevissza. :O )

    De majd jonnek a villamkezu polipok, aztan joool megkopkodik, hogy nem lehet egyszerre 28 gombot lenyomni rajta, inkabb vegyel Reclusat/Tarantulat/G11-et/G15-ot dragaert. :))
    (Mondjuk azokbol meg nincs magyar)

    Masreszt vermerseklettol is fugg, mennyi penzt erdemes billre kolteni, hiszen ha idegessegedben havonta szetvered (mert mondjuk a tizedik headshotot kapod 5 percen belul), akkor nem hatrany, ha olcson potolhato :))
    En mondjuk eddig csak egy billzetet vertem szet, de az is melohelyen volt, ugyanis kedves kollegak kb. harmadszorra csempesztek a kezem ala egy gyari hibas billzetet, amit ketszer mar felhajitottam a szekreny tetejere, hogy meg a latomezomben se legyen.
    Na, akkor "veletlenul" kettetort.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák