- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz norbert1998 #168996 üzenetére
Na akkor nehéz lenne számomra a döntés.
Az Alfa izgalmasnak tűnik számomra, tetszik a forma és a belseje is korrekt szerintem. Az ismeretlen előélet miatt azért elgondolkoznék. Mondjuk egy polír nem nagy történet, 30-40e Huf körül már szerintem teljes polírozás meglenne ajánlott helyen. Ha nem négyhengerdízel lenne, akkor ebbe vágnék bele (főleg, hogy az ára sem vészes).
Mazdát hanyagolnám, normális lakatost-fényezőt találni (aki rá is ér 1-2 héten belül) manapság nem túl egyszerű.
Én nem vetném el a Meganet sem. Alapvetően ahogy olvastam, nem egy rossz szerkezet és fiatalabb is kicsivel, mint a többi. A patika előélet (=egy tulaj, normálisan szervizelt, stb.) nálam pirospont, ha tényleg igaz. Persze ettől még sok minden előjöhet rajta, ez is már egy 10 éves autó. Viszont szvsz gyenge a motor ahhoz a kasztnihoz és én drágának érzem a leírtak alapján.
-
Integrale
veterán
A magyar felhozatal tényleg elég gyászos a 147-ből, sok a lerúgott szar, napokban belefutottam egy posztba Facebookon, hogy bontott lendkereket és kuplungot keresnek hozzá...
Olaszoktól jót lehet hozni, de arra figyelj, hogy mindent nézz át, vidd el hozzáértőhöz, vagy vidd magaddal, mert ha 700 körül van nálad papírozva, akkor az a regadó és társai előtt egy feltűnően olcsó autó. Ez az utóbbi kijelentés nem feltétlenül takar szemétdombot, mert az olaszok most elkezdték kiszórni a dízeleket, szóval akár jókat is találhatsz olcsón, de inkább legyél figyelmes.
"Bad reklám is reklám too"
-
hobizoli
nagyúr
egy vmire figyelj, hogy fekete autót ne vegyel, mert azt 2 naponta moshatod
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest