Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Aktív témák

  • Samus

    addikt

    Üdv benzingőzre éhez fórumnépség ( :D )
    ha már van ilyen topik, gondoltam megkérdezlek titeket. Kezdőként (értsd: friss jogsi) kellene egy autó ocsóért'. Olyan maximum 250k magyar valutám lenne rá. Elvárások: nem sok, sedan formája legyen, benzines, max 1600ccm, 5 ajtós, és fordulatszám visszajelző legyen benne (tudom, hülye kikötés, de nekem fontos), és azért menjen, a lehetőségekhez mérten persze (150ig gyorsuljon, többet egy közel 20 éves autótól nem is várok). Eddigi kiszemelt egy Mazda 323 (1993), 1.3 benzines, és egy Mitsubishi Lancer (1990) GLXi 1.5 benzines. Itt most főként azok válaszát várom, akiknem volt ilyen autójuk (mármint a felsorolt kikötéseknek eleget tevő), netán most is ilyet hajtanak.
    Biztos van nekem megfelelő, régebben volt egy Citroen BX Leader 1.4es benzines gépünk, használatan vettük, akkor volt 21 éves, de tiszteletre méltóan húzott, 140-nél is stabil volt, egész addig, amíg a thermosztát meg nem főtt (visszajelzés nem volt...), dugattyúcsere után már nem ment úgy, mint régen, utánna meg a váltó és a kuplung is szétesett, de hőskorában szép kis gép volt, csak a formája nem tetszett

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Aktív témák