Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bandee2 #77410 üzenetére

    Követtem a beszélgetést. A videóvágós munkára elég szűk keretet szabtál. Amit membrandj írt az rendben van, a későbbi bővítéssel kapcsolatos stratégia pedig ízlés kérdése. Nem értem, hogy aztán miért raktál össze valami tök mást.
    A FHD monitorból ne engedj, a vágó programok ablakaihoz kell a rendes felbontás.... és 21-22 col minimum.
    A PS miatt az IPS fontos, a videó vágáshoz jó akár egy VA paneles megoldás is. TN panelt már ne.
    Amit írtál H61-es lapot azt már ne 2014-ben.... hacsak nem használt procit akarsz bele. Membrandj által is írt H81-en kellene elindulni.
    A G3220 FHD H264-es videóvágásra... még pontosabban renderelésre, enkódolásra kevés... illetve lesz időd legalább rendesen enni, miközben dolgozik a gép :D De később I3 és I5 irányába bővíthető lesz.
    Még egy DDR3-mas diszkrét VGA sokat segít a sebességen és a memória hiányon. Főleg ha 4GB-al kell PS, vagy videós munkát csinálni. Ezt szokták itt gyakran elfelejteni, amikor memória igényes alkalmazásokhoz 4GB + IGP-s ajánlatot adnak. Kerregni fog a wincsi a lapozó fájlal az biztos.
    Már egy GT osztályú VGA is gyorsít a videós munkán(saját tapasztalat), de igazából egy GTX-es kártyánál szabadul el Django ;), Pl. ha 1080p-s H264-be kell valamit lerakni, ott már sokat tud segíteni egy jó VGA!
    4GB RAM-ot pedig szerintem sem KIT-be vegyél, hanem csak simán egy 4GB-os modult, egy viszonylag ismert, elterjedt márkát, hogy tudjál hozzá később egy normálisan passzoló testvért venni.

    Meliora sunt bono inimica

Új hozzászólás Aktív témák