Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #36268800

    törölt tag

    Üdv mindenkinek!

    Jövő hónapban költözök haza és úgy döntöttem, hogy vásárolok egy asztali gépet magamnak. Többnyire programozásra és FPS & RTS játékokra használnám. Durván 300.000 forintom van rá. Sajnos a munka mellett egyetlen percnyi időm sem volt utána olvasni a dolgoknak, mondhatni lemaradtam mint a borravaló a hardverek fejlődésében, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni!

    Az eddigi tudásom alapján durván ilyesmire gondolok:

    -Számítógépház, ATX méretű, megfelelő teljesítményű tápegységgel és normális hűtéssel (pl. vízhűtés, ha az összegbe belefér)
    -ASUS / Gigabyte alaplap, ATX méretű, Intel processzor foglalattal, két PCI-e foglalattal (ha esetleg két videokártyát szeretnék belerakni), min. 16 GB RAM támogatással, USB 3.0 kompatibilitás, SATA 3 kompatibilitás
    -Processzor: Intel párti vagyok
    -Videokártya: NVIDIA párti vagyok (SLI, ha lehetséges és az összegbe belefér)
    -RAM: minimum 16 GB
    -Merevlemez: 160GB SSD + 1,5 TB külső HDD (USB 3.0
    -Hangkártya: SoundBlaster Xfi

    --- Remélem nem hagytam ki semmit ---

    -Két / három db monitor (ár és csatlakozók függvényében), min. 21"-os képátmérővel, rövid válaszidővel
    -Logitech billentyűzet, gamer egér, 5.1-es hangrendszer

    Elnézést kérek, ha nagyon hülyeségeket szedtem össze, elég régóta nem foglalkoztam a hardverpiaccal és fogalmam sincsen az otthoni árakról, de azért remélem, hogy kézzelfogható segítséget kapok! :)

    Az OEM kiszerelésű hardverek kevesebb pénzből jönnek ki, mint az eredeti BOX-osak? Garanciában van eltérés a kettő között?

Új hozzászólás Aktív témák