Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joysefke

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz vaakuum #123519 üzenetére

    Kb. mikorra várhatóak az új szériák? Beleférhet októberig?

    Nem tudom.
    Az egy dolog, hogy mikor jön, de utána még kell várni 3-4 hetet, mire az árak normalizálódnak és lehet tudni, hogy mit érdemes venni.

    Az AMD VEGA hamarosan jönni fog, elméletileg július 30-án lesz konkrét spec. Őszre már a boltokban lesz, ez gyakorlatilag biztos.

    Az nVidia 10-es szériája 1.5 éve debütált, nem követtem a 11-es híreket, de meglepő lenne, ha az őszi vásárlási szezonra nem dobnák be az új szériát, ami a téged érdeklő 80-as és 70-es modellekkel szokott kezdeni.

    Mondanám, hogy vegyél a köztes időre használtan VGA-t, de még ez sem éri meg, használtan is túlzóak a VGA árak..

    Ha nagyon ég a kezed, prociupgrade-ből egy 3570K -> 1600X újonnan vagy olcsóbban (rövidebb időre tervezve) 3570K-> 3770 (vagy 3770K ha van olcsón) értelmes/komoly javulást fog hozni multiban.

    VGA-ból nem tudok nyugodt szívvel ajánlani semmit. Értelmes előrelépés csak valami GTX 1070 vagy nagyobb nVidia VGA lenne, de ezek drágák és belátható időn belül jön az utód. Nagy VGA-t mindig debütálás után pár héttel/hónappal érdemes venni, amikor már stabilizálódtak az árak (és bejött a szürkeimport) és a termék még a ciklus elején van. Utána az árak stabilak maradnak (nem buksz) az újabb szériát megelőző raktársöprésekig). És az újabb széria általában jelentősen gyorsabb szokott lenni mint a régi...
    Nem 5-10% különbségekről van általában szó.

Új hozzászólás Aktív témák