Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Érkezik a Crucial LPCAMM2 memóriamodulja

    ph Az új szabványra épülő opció 32 és 64 GB-os verziója árat is kapott már.

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lámafans

    aktív tag

    válasz Mottie #102500 üzenetére

    Ezek sajnos lefutott körök.
    Magam nevében nyilatkozom.
    pl Raijintek Arcadia ház itt is le lett írva (olyantól akinek a kezében volt ) és házas topikban , mivel én egy ideje olvasom a fórumokat , szintén le lett húzva nem 1 ,hanem vagy 20-30 ember írt rá panaszt. Ellenben mégis ajánlva van .
    6600 proci keményen 100mhz -el tud többet 6500-nál és 5-8k val drágább. Ez valaki szerint megéri aki itt ajánl, 15 tagból 14 szerint nem .
    Tápokról annyit , hogy senki nem szolt a bequiet tápokért semmit. Viszont egy 3hónapja kijött tápot nem biztos , hogy az itt kérdezőknek kell letesztelni ,hogy mégis meddig bírja .
    A procihűtő álltalánosságban (3k) amd procik fölé megy aminek a hűtője kuka. Nyílván a hsz-ek felét ez teszi ki így azzal összehasonlítva valószínű tényleg megéri :D Csak itt intel van ajánlva.
    Lapnak az atx előnynek számít valakinek , nekem nem és az átlag userek 99%-nak sem.
    4130-as i3 nálam nincs ajánlva de nyílván a "kedves forumozó társ " csak a hasára csapott.
    Biosfrissítés nem létezik ? Bizonygatni lehet sok értelme nincs ,hiszen 4460 szintén 100mhzel tud többet ami annyit számít mint pl egy ssd-nél 3gb :) 100ból 1 fogja ki és 5-10k-t fog kidobni az ablakon. És majd az aki ajánlja , elmagyarázhatja neki , hogy ő volt a 100ból 1:)
    8gb vram azért értelmetlen mert a 390 nem használ messze 8-at de még szerintem 5-öt sem. Az az érv , hogy "hosszú távra jó lesz a 8gb vram miatt" nevetséges.
    500gb ssd-t már kifejtettem 1-2 hsz-el ezelött.
    A lapokról meg annyit , hogy a 28k-s lapon van 2+dolog amit nem fognak használni. 3k pénzkidobás.
    Valamint 30k-s tápokat azért értelmetlen ajánlani mivel 5-6év után úgy is csere. Akkor minek költsön rá az elégnél többet? Mikor a fele is elég? Ezek a tápok simán bírják azt az 5évet amit bírniuk kell. Már ami nem 3 hónapja jött ki mivel arról nincs még adat:)
    Az szerintem ,hogy nem ajánlok pl napi szinten másik tápot meg házat az nem azt jelenti , hogy hülye papagáj vagyok :P De aztán lehet :D

    De lényegében már haladunk már nem látok 50k-s lapot nem tunning proci mellett , nem látok "mindenképp skylake" szöveget :)

    Ha kérdésed van , kérlek az adott topikban jelezd, ne küldj szakmai kérdésekről PÜ-t.

Új hozzászólás Aktív témák