Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz #64791808 #30438 üzenetére
az onnantól az én felelősségem... vállalom is hozzáteszem azért, hogy nem a 4sávos közepén szoktam ilyen kirívó alkalmakkor sem szlalomozni... ritka, hogy ekkora fogyasztás után nekiálljak bringázni és tavaly augusztus óta max. 1-2feles meg sör csúszott le, amit még igazán meg sem éreztem, de ezekben az esetekben is ügyeltem, hogy ne forgalmas környéken tekerjek... ha pedig lehetett, akkor a (kb forgalommentes) bicikliutakat választottam
a bicikli lassabb és kell hozzá egyfajta fizikai állapot, hogy az ember legalább el tudjon indulni... (kocsiba kb beül, elfordítja a kulcsot és már mehet is) a lassúsága miatt meg épphogy gyengébb reflexek is elegendőek (amire az alkohol pont negatívan hat) és könnyebben meg tud állni, ha 20méterre felbukkan valaki/valami előtte... kocsival, ha megborul a sebességérzete és a reakcióideje sokszorosa a tiszta állapoténak, akkor szinte biztos a baleset... plusz ott a nagyobb sebesség/tömeg és az a tény, hogy másokban is könnyen tehet kárt... biciklivel szerintem főleg a saját testi épségével játszik az ember
épp ezek miatt gondolom, hogy nem büntetni kellene jogsielvétellel az ittasan biciklizőket, hanem örülni kellene, hogy legalább nem kocsiba ülnek olyan állapotban ha pedig az az állás, hogy akár biciklivel, akár kocsival kapcsolják le ittasan, ugrik a jogsi, szerintem sokan az autót választják "úgyismindegy" alapon
#30439: még faluhelyen volt, hogy járni már nehézkesen ment, de a bicikli hazavitt ...komolyra fordítva: pár sör után szerintem ezek után is simán bringázok (ha nem kockáztatom a jogsit), viszont alapszabály, hogy: munkahelyre sem jövök be piásan és vezetni sem vezetek... kocsiba max úgy ülök ittasan, ha más vezet
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest