- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickit3
aktív tag
Hát elég sz@rul megoldott kereszteződés. Ha jól látom akkor egyenrangú és forgalmas is. [link]
-
Pickit3
aktív tag
válasz aprokaroka87 #50379 üzenetére
Jó kérdés, csak tippelni lehet. Elméletileg idős úr csinálta ezt a manővert. [helyszín]
Kezd sűrűsödni a forgalom és egyre több a hétvégi sofőr aki telefonál vagy menetfénnyel megy a tejföl ködben. Már várom az első havat (itt az alföldön), mert nem igazán szeretnek cserélni téli gumira így koccanásból lesz bőven. -
Pickit3
aktív tag
Most ezt én komolyan nem értem. Éjszaka főútvonalon (de akár városban is) ködlámpával és ködzáróval mennek akár még konvojban is persze köd nélkül. Gondolom nem is zavarja, hogy előtte pár méterrel egy ködzárót bámul és a mögötte levő is. Nappal tejföl ködben meg nappali menetfény... Éjszakai vezetésnél meg kezdenek rászokni a helyzetjelző + ködlámpa kombóra ami eléggé idegesítő. Rend éber őrei meg konkrétan lesz@rják...
-
Pickit3
aktív tag
[link] Üresen is necces, de 24 tonna rakománnyal?!
-
Pickit3
aktív tag
Aham szóval a teherautósofőrt hurcolták meg, mert nem figyelt a holttérben levő biciklisre menet közben. Ha már meghalt a bringás akkor gondolotam nem lesz áldozathibáztatás, de menet közben hogyan győzödjek meg, hogy a holttérben nem tartózkodik senki? Hogy védjem ki azt, hogy odaoson egy biciklis és kilapítatja magát? Gondolom sokat vezettetek teherautót, mindenki tudja, nagy holttere tud lenni. Hiába szál ki az ember megnézni, mire visszaszál három bringás van a holttérben.
-
Pickit3
aktív tag
Vótmá'? [link]
-
Pickit3
aktív tag
Vótmá? [link]
-
Pickit3
aktív tag
Bringás átmegy előttem a zebrán... oké fék, megállok, még jön kettő, etc.. mindenapos dolog. Utána egyszer csinálok egy tudatos szabálytalanságot ugyanaz a bringás ott van és mellettem elhaladva mutogat. Tulajdonképpen csak egy egyirányú balra átlós parkolóban tolattam egy helyet hátra majd átlósan be is áltam, hogy ne a napon álljak, de neki már nem felel meg annak ellenére, hogy elég sok helyet biztosítottam neki, hogy gond nélkül elmenjen mellettem. Nyilvám ott van a másik oldalt a bringaút, de szerintem az Én szabálytalanságom jobban foglalkoztatta.
-
Pickit3
aktív tag
Vége a karanténnak és konkrétan a közlekedés a feje tetejére állt. Az indexet nemhogy az audisok, de a többi autó sem ismeri és néha gyilkoni támad kedvem miatta amikor csak fékez egy nagyot és sokat gondolkozva lekanyarodik/leparkol. A második kedvenc amikor felkanyarodik elém alsóbbrendű útvonalról és ezzel vészfékezésre kényszerít. Persze általában ilyenkor a fejét rám fordítja, de valamiért mégsem lát.
-
Pickit3
aktív tag
[link] Én kibővíteném forgalomkorlátozó oszloppal is, mert így is csak bizonyos százalék fog megállni a pirosnál.
-
Pickit3
aktív tag
Kicsit közel volt [link]
-
Pickit3
aktív tag
Mióta mehet rehabos kocsi a főúton? Már nem az első eset, piros lámpához lazán beáll a többi autóshoz.
-
Pickit3
aktív tag
Nagy forgalmú főúton vasúti átjáróban egy kamion megelőzött amit végignézett egy matricafigyelő kocsi. Emellett úgy előznek az emberek, hogy előttem egy méterrel húzódik vissza. Minden harmadik kocsi sofőrje telefonál. Asszem erre a hétre elég volt....
-
Pickit3
aktív tag
Lehet, hogy sza@rul tudom a kreszt, de 20 utánfutósból 1transporter ment 100km/h-val, 1kocsi ment 90km/h-val, a többi meg 130+km/h-val autópályán. M5-ről van szó szóval nagyrész román rendszámos járművekről van szó.
Hazafele meg beleszaladtam egy fűben lapuló 3lábúba a 47-esen (Hmvhely-Szeged) ahol 100km/h-s korlátozásnál 108-cal mentem el. Kollégám szerint ez a mutatvány 1 hibapont + 50-60eFt-ot ért. Bízhatok benne, hogy nem kapok büntit? -
Pickit3
aktív tag
Valami pozítivat is írjak... Jóérzéssel tölt el amikor figyelnek egymásra a közlekedők, konkrétan egy utolsó pillanatban pirosra váltott sorompóról van szó. A szemem sarkából még láttam, hogy átvált, de mire megállok az a sínen lesz így hagytam átgurulni a kocsit. Jóska bá' szemből a bicikliútról kocsmából jövet maximális erőbefektetéssel biciklizést imitálva is tudott rám figyelni és jelezni, hogy Én biza piroson jöttem át. A mutogatást még értettem, amit kiabált arra meg nem is vagyok kíváncsi. Több Jóska bá' kellene az útra, segít betartani a kreszt.
-
Pickit3
aktív tag
Nem vagyok egy agresszív sofőr, de néha nagyon szívesen hagynám az autót gurulni és "hoppá véletlen elütöttelek" eseteket kreálni csak utána a lelkiismeretemmel nem számolnék el. Röviden, befordulok az utcába ami eléggé gyengén van kivilágítva. Az út közepén 3 fekete ruhás középsulis (talán bár lehet fiatalabbak) egy kutyával egymás mellett. Gyakorlatilag a kutyát vettem észre a lehamarabb, mert az barna. Amikor dinamikusan felgyorsítva 50-nel közelítek feléjük akkor félreállnak, de az utolsó pillanatban még dobban elém az egyik középsuli "mintha elém lépne". Gyakorlatilag, ha kresz szerint jobb oldalra húzódok lazán elkapom a lábát. Persze én mutogatok a fedélzeti kamerára, hogy nem vagyok hibás, nem láttam, mert sötét van és nem a járdán ment ÉS még "játszott az életével" azzal a dobbantással. Szóval szerintem ezek a saját kárukon tanulnak, hátha felfogja törött lábbal, hogy csak hülyeséget csinált. Most Én nyilván nem ütöm el, de 80éves józsi bácsi akinek a reflekszei már nem valami villám az simán kivasal 2 gyereket is nem az Ő hibájából.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Megvan az az állatfaj aki leghátulról akar elsőként előzni? Persze ha ezt a számítását keresztülhúzom akkor bőszen villog, Én meg vérszemet kapok és odalépek. 2km után utolér majd a lezárt mexikói reptéren a megengedett sebesség kétszeresénél tart 2méter követési távolságot, gondolom elégtételként. 5km múlva lekanyarodok és mellettem elhaladva a szokásos 4karika helyett egy ecotech feliratot látok, "jaaa, hogy ez csak egy turbodízel?! És ezzel akart kocsisort előzni??"
-
Pickit3
aktív tag
válasz Elemental #54627 üzenetére
És a többiek. Szóval egyszerre tértünk át a másik sávba csak Én indexelve tettem ezt, ő meg anélkül és közvetlen mögöttem, ezért nem tekintettem neki nagy jelentőséget. Tény, hogy még 50-ről szépen megugrott az opel, de későn vettem észre, hogy ilyen agresszíven akar előzni, nem a forgalommal együtt és ekkor nyomtam meg magamban a sport gombot. Ezt egy suzukival sem lett kunszt megcsinálni, mert csak egy dízel opel volt. Bár ha opc lett volna akkor lehet nem veszem fel a kesztyűt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest