Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    Hm, első körben azt hittem, hogy véletlenül Parci "végre, végre" írására kattintottam. Látom ide is begyűrűzött a probléma. Elős körbez ezt átolvasván több gondolat is eszembe jutott:

    1: A vasúti átjárós dolog: soha nem szerettem ezt a kiszállok és áttolom az autót taktikát, ezután sem fogom ezt csinálni. Piros jelzéskor az életben nem mentem át vonat előtt, nem is fogok, egyébként meg nem kell 30al menni a sinek előtt "km-ekkel", hogy biztonságosan körül tudjak nézni. Ellenben jól lehet vele fejni a népet.

    2: Gyorshajtás, mint olyan alapvetően nem olyan nagy baj, mint sokan azt hiszik. Oh, persze nagyszerű képeket tudnak mutogatni róla a rend büszke őrei, meg szép plakátokat tesznek ki az út mellé. De! Könyörgöm nem magából a gyorshajásból adódnak a problémák, hanem azzal, ha a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezet, a hiányzó lóerőket bátorsággal pótolja stb, stb. Attól még, ha valaki 120al jön 90 helyett veled szembe lakott területen kívül neked nem lesz rosszabb, hacsak nem úgy előz,hogy téged az akadályoz. (Ez pedig nem feltétlenül magából a gyorshajtásból fakad).

    Sajnos mint már írtam máshol is, ez a "reform" remekül fog mutatni a választásoknál az "igen,megcsináltuk" résznél, de segíteni nem fog. Többre mentek volna 2x ennyi rendőri ellenőrzéssel...jah,hogy az nem lesz ilyen gazdaságos? Bocsánat....

    Integrával és I_Am-el értek egyet: ezek az új szabályok nem fogják megváltoztani a vezetők hozzáállását, ellenben páran meggazdagodnak. Aki pedig azzal érvel, hogy persze, mert én is szabályszegő csúf gonosz gyorshajtó vagyok... nos az... maradjunk annyiban, hogy inkább passzolom a válaszadás jogát valaki másnak.

    (Megjegyzem: igen, szoktam haladni, ha úgy adódik, városon kívűl 120 környékére beállok és haladok.Nem, nem szoktam úgy előzni,hogy más beledögöljön miattam, nem fékeznek miattam, nem villognak miattam)

    Halkan megjegyezném: [link] Szerintetek nekem mennyivel lesz jobb, ha az illető 60k helyett 300kt perkál le a rend őreinek? Változtat ez valamin? Nem. Ha szerinted igen, akkor vagy nem jársz eleget házon kívül, vagy nem figyeled eléggé az embereket, vagy csak jóhiszeműbb vagy a kelleténél.

    PS: Bocs a hosszabb hangvételű hszért, és elnézést, ha valakinek beletapostam a lelkivilágába.

    Bash@ Az a baj, hogy itthon már türelmi zónákat kijelölésénél elakadtak...

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák