Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Valahogy a jelenlévők közül senki se számol a karbantartás hiányával keletkező, úgy rárohad a felni, hogy le kell verni róla című dologgal. Simán elmész vele párszáz métert mire leesik a felni a helyéről. Főleg a mostanában divatos négyévszakos gumikkal, amiket évente egyszer se vesznek le, illetve a télen is nyárival közlekedő tulajokkal, akik szintén nagy ívben tesznek rá. Kicsavarod a csavarokat, és minden hang, recsegés-ropogás nélkül elsuhansz a ház elől. Négy-öt fékezés, mire megmozdul a felni.
    Tudom, itt a fórumon mindenki havonta olajat cserél, meg garázsban polírozva tartja a verdáját, és elindulás előtt 20 percig minden pontot ellenőriz minden alkalommal, de azért azzal is tisztában kell lenni, hogy a hölgytulajok nagy része nem ilyen. Nekik ez egy használati tárgy. Beül, berreg, elindul, megáll, nem berreg, kiszáll. Van olyan 15 éves autó, amin 15 éves gyári gumi van! Azon ha kitekered a csavart, nem fog lepottyanni a felni!

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák