Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz Atomgeszi #52799 üzenetére

    Csak mondom, lehetett volna beugratás is. Másrészt tudtommal a vb nem beszélgethet veled a vizsga alatt, legalábbis mindent az oktató felé kell kommunikálnia, és te sem szólhatsz hozzá.
    (javítsatok ki ha tévedek, hivatkozást nem találtam de minden vizsgám előtt külön elmondta a tanár hogy csak neki mondjam ha gondom van, és csak rá figyeljek mert a vb neki mondja majd ha akar valamit).

    Szintén tanárom mesélte, hogy vb kérdezte az egyik tanulót vizsga közben (csak hogy ellentmondás legyen az előző bekezdéssel :D), hogy ha már így bementek egy kis utcába, mi a különbség a harmicas övezet és a harmincas zóna között (hogy vicceskedni vagy szemétkedni akart-e, nem tudom). A srác totál összezavarodott, benézett emiatt egy elsőbbségadást, majdnem koccant, bukó... szóval minimum jobb lett volna itt is ha meg se szólal.

    TLDR a vb szabálytalan volt a vizsgádon, ahogy philoxenia írta, elő is vehették volna ha baj történik.

    Ja, és nincs nagyobb bullshit a "forgalom ritmusánál" :U . Kb. ha mindenki a kútba ugrik én is megyek. Jó kifogás hogy nem való életbeli szituáció / nem lehet betartani, aha, főleg ha senki részéről nincs hajlandóság erre.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák