Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz dragonfx #4755 üzenetére

    Elképzelésem sincs ki a fene lehet az a kovasz, valaki elmondhatná.

    Mert aztán egy uj accord annyival nagyobb ám mint egy 3as bmw..tyűha...van mire feszítened majdnme egy kategórák
    Feszíteni maximum te feszítesz amikor üveghangon tolod neki 60-nal. Túrót. Egy 3-as bmw-ben annyi hely sincs mögöttem hogy egy kutya elférjen. Az Accord nagyobb az Avensisnél is. Te viszont egy külön kategória vagy.

    ....meg arra a 190 lóra ami az autódban van....huha....olyat a bmw már 15 éve tudott..sőt a mostani már 218at tud ami téged földbe döngöl...előre hátra... :P ....de az 1.8asotok is csak 140et bír amit münchenben már 20 éve beletettek egy motorba :K
    Az a 190 ló az kb 2x annyi mint ami a tiédben van.
    Tudott és tud is a bmw is erősebbet (nagyobb motorral), de nem a te autódban vagy egy vén 320-ban úgyhogy ne verd a nyálad. Példálózzak azzal hogy a Honda is gyárt Forma1-es autót? Egy márka.
    "Nekünk" nincs 1.8-asunk a családban, nem tudom mit motyogsz. Ami nekem 1.8-as volt az 150 lovas volt, a bmw-nek ahhoz 2 literes motor kell.

    Nem márkák közötti verseny volt. Megkérdezted nekem milyen autóm van hogy nem kellene egy 10 éves 320-as.
    Tudod pont az a baj hogy az ilyeneknek van bmw-jük mint te. Külön állatfaj.
    Én nem akarom hogy engem is ilyen seggnek nézzenek.

    ....Az 1.6 vti 160 lovas mociról meg szállj le..ha annyira jó volt vajon mér nem gyártják mai napig?..mert spiccre volt járatva és xart nem bírt..mert széthajtotta mindenki....tudod tartósság minőség Deutschland...
    Über alles, mi? A múltkor láttam egy eladó Bluebird-öt 960000km-rel forgalomban. Hagyjuk a tartósságot. 1.6-ostól a 160 kicsit valóban sok, de ha azt hiszed nem gyártanak hasonlót, tessék. Az arány ugyanaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák