Hirdetés

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • I_Am

    veterán

    válasz tildy #1299 üzenetére

    Jó az természetes, hogy ha valaki szeretne motort és vezetni is szeretné, akkor józan paraszti ésszel is elmegy és leteszi a jogsit. Ez a Te eseted. (nem a paraszti ész :D, hanem a józanság)

    De most tényleg. Mi van akkor ha én meg akarom lepni a fiamat egy mocival? Neki van rá jogsija, de meglepi lesz mondjuk a 18-ik születésnapjára. Nem vihetem el, mert akkor nem meglepi. Hitelből szeretném megvásárolni, mert mondjuk nincs egy összegben akkora pénzem.

    Szerintem ezt a dolgot nem törvény szabályozza, hanem csak a bankok kérik biztosítéknak. Még mindig azt mondom, hogy bárki lehet tulajdonos, vagy üzembentartó, de az nem mindegy, hogy ki viszi ki a forgalomba. Bár jogsi nélkül is lehet vezetni, a kérdés az, hogy megéri-e ha elkapnak. :)

    Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

Új hozzászólás Aktív témák