Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • amol

    addikt

    válasz _seth_ #12538 üzenetére

    Valószínűleg nem fog mindenki profilt váltani egy ember szájíze szerint, így ha unalmas a topik kevesen fognak marasztalni.

    "itt mindenki minden pillanatban úgy megy ahogy a kresz előírja utána csak kiderül, hogy itt +20 ott +10 meg még +40..."
    Minek ez a fejedelmi többes? Én például nem írtam ilyet (nem egyedüliként). Sebességekre, mert úgy látszik csak erről írsz. Azt írtam, hogy nem megyek át piroson, megállok a zebránál, nem fordulok záróvonalon, nem megyek szembe az egyirányú utcában, nem parkolok bunkó módon, stb...de ez így is van. Rólam biztos nem fog kiderülni az ellenkezője.

    "már párszor ki lett tárgyalva az a 140 de lehet elfelejtették már sokan kell a frissítés"
    Nem kell, köszi. És magyarázni sem kell, mert erre egy elfogadható magyarázat van, egy vajúdó anyuka. Fenntartásokkal mert ez már akkor is túlzás és neki sem jó.

    "Mellesleg eddig senki sem került kórházba miattam de még csak egy sebtapaszra sem volt szüksége senkinek az én hibámból"
    Nem törvényszerű hogy megtörténik. Van aki megússza, van aki nem. Na de kinek mennyi az esélye rá? Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik. Aki rutinos sofőr sok helyzetet ki tud védeni nagyobb sebességnél is de kívülről senkiről sem látszik hogy az.

    "Mellesleg annak, hogy én hogyan vezetek ahhoz, hogy egy számomra, és a fórumozók számára is teljesen ismeretlen ember halálát már majdnem éljenzitek mert megérdemelte és úgy kell neki nem sok köze van persze keresni kell valamit amibe bele lehet kötni ahelyett, hogy azt mondanák sokan, hogy valóban nem helyes amit tett"
    Megint ez a "mi". Mivel nekem írtad én is beletartozom, miközben csak annyit írtam hogy felelőtlen volt. Miért is? Mert a motorozás olyan mint az orosz rulett. Aki kezdő annak csak egy golyó hiányzik, de aki tapasztalt annak is marad benne legalább kettő.

    "Az az 1-2 ember nem egészen annyi de hát ki emlékszik már erre..."
    Úgy látszik te igen, felsorolnál párat?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák