Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz avl #90705 üzenetére

    "igazsagtartalmat nem vizsgalva"

    Nézz utána nyugodtam, 10 éve Belső-Erzsébetvárosban negyed millió körül volt az átlagos négyzetméterár, most négyszer annyi.

    "ki milyen esélyünek látja, látszódik, hogy így megy ez tovább ?? :DD"

    A hasonló vízióimon 10 éve ugyanígy röhögött mindenki, a vagyonnövekményem látva most azt mondják, hogy "szerencséd volt". Pedig csak megértettem valamit, amit nekik nem sikerült. Most is ez a helyzet.

    aAron_

    Senkit nem szeretnék itt győzködni, számomra "önigazolásként" elég annyi, hogy az ebből származó bevételeimből pár évente duplázom az lakásaim számát.

    Drizzt

    "Ez viszont sulyos igazsagtalansag a rendszerben. Aki rendelkezik sok lakassal es raadasul befekteteskent hasznalja oket, annak egy fillernyi rezsitamogatast nem szabadna adni."

    Ez is egy olvasata a témának, meg az is, hogy a szektor szereplői sokmilliárdot tesznek az állam zsebébe. Amúgy eleve nem vagyok híve ennyire széles körű és bőkezű rezsicsökkentésnek, pl. a személyes fogyasztásomat is teljesen felesleges támogatni az adófizetők pénzéből.

    Hi!King

    "A rövidtávú lakáskiadás, ahogy másik is mondják, már egy vállalkozás, ami munkaigényes."

    Heti fél órámat viszi el (ekkora üzemméretben már megéri főállású emberekkel dolgozni), egy-két lakásnál más a modell (pl. mert üzemeltetőnek adod ki).

    Az osztrák kisváros nem alternatívája Budapestnek, teljesen más foglaltsági mutatókkal dolgozunk. Budapest belvárosa jelenleg kb. a legmenőbb termékünk a világpiacon. Ezért is jó ott befektetni.

    Ixion77

    "Tehát míg nyugaton a társadalmi különbségek csökkentése a cél, addig nálunk pont hogy a növelése."

    Remélem, Te sem hiszed el ezt. A társadalmi különbségek nem azért nőnek, mert az állam így akarja, hanem mert a szülők(!) törvényszerűen és bővítetten újratermelik ezt a helyzetet.

Új hozzászólás Aktív témák