- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
aktív tag
válasz bernel #40848 üzenetére
Jó kérdés, itt van egy tájékoztató, de én nem tudtam belőle kihámozni. Ha véletlen sikerülne kiderítened, ne tartsd magadban.
Én ezt a papírt hosszú távra biztos nem tartanám, inkább olaj részvény.(#40803) emvy
Nem értek egyet. A saját legitimitását mindenkinek tudnia kell igazolni, aki azt állítja magáról hogy hivatalos képviseletben jár el.
Én, bár már 29 éves vagyok, még nem részesültem ilyen jellegű hivatalos tájékoztatásban. Nem látom hogy az állam, vagy hivatalok legitimitása igazolt lenne. Ez alatt azt értem hogy nincs kézzel fogható bizonyíték.
Ez csak úgy elvárt.
Az hogy ezt az emberek jó része úgy alapból, ösztönösen elhiszi (hülye), és akinek pedig kételyei vannak azt megbélyegzik, szigorú értelemben, a logika szabályai szerint nem minősül bizonyítéknak. Egy ovodában ez még elfogadható lenne.Lapos földet, UCC-t, földönkívülieket, ne keverjünk már a témába, mert nem tartozik ahhoz amit én mondok.
A hasonlatod szerintem azért nem jó, mert a télapós elméletet semmi sem indokolja. Ellenben, itt arról van szó hogy xy-nak érdeke hogy így legyen.
Ha az ember lát egy házat, ahol az ablakban piros villogás van, és dől ki a füst belőle, akkor arra is rá lehet mondani, hogy nem biztos hogy tűz van, miért is lenne, de ilyenkor mégis ki szokás hívni a tűzoltókat.
Bár a két példa hasonló olyan szempontból, hogy egyikben sem lehet biztos az ember, mégis különbözőek, mert az egyik megalapozott, a másik pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest