Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz attiati #26536 üzenetére

    "nem te hatarozod meg a stop szintedet es raadasul gyakran kenyszerulhetsz gyakori ujranyitasra"

    Na pont ezert nem is foglalkozom mar certifikatokkal, mert egyszeruen alig lehet olyat talalni, aminek normalis a KO erteke. Ha meg normalis, akkor az a legtobbszor el szokott eleg gyorsan fogyni. Ha napon belul kiutottek, akkor csak remenykedni lehet, hogy valamelyik kibocsato meg kiad uj certifikatot, egyebkent meg csak nezhet az ember a nagy semmibe.

    @flimo: "Bár az árjegyző alapvetően a likviditást biztosítja csak, ha van egy ember aki el akarja adni a certifikátját, akkor van esélyem vele párba kerülni, és mindketten jobb árat kapunk, mint amit az árjegyző kínál."

    Nem tudom mennyiszer vasaroltal masodpiacon, nem a kibocsatotol certit, nekem voltak olyan ordereim amiket nem tudott a bankom teljesiteni, mert masodpiacon nem akart senki annyiert velem kereskedni, a certi kibocsatojanal meg nem volt lehetoseg a vasarlasra. Szoval hoppon maradtam :-) En nem biznek abban, hogy majd lesz valaki. A dontest a biztos alapjan hozza az ember, nem a bizonytalan alapon, mivel ebben a jatszmaban van sok mas bizonytalansag is sajnos.

    En tartottam certiti kevesebb, mint 5 percig, ott ha nincs a kibocsato a veteli araval jelen, most sirhatnek a penzem utan, mert a 7. percben mar KO volt....

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák