Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #24334592

    törölt tag

    válasz axioma #22380 üzenetére

    Svájc liberálisabb mint a skandináv országok :)

    a másik maradhat otthon simán, sőt! Az ovik/bölcsik fél napra havi 1500.-ba fájhatnak, privátok még több...Ha jól keres az egyik, nem kell ilyet játszani. Egyébként most volt riport a médiában, hogy a svájci gyerkőcök 2/3-a nagynéni/mama/szomszéd-nál nő fel :Y

    Elöljáróban annyit, hogy innen könnyebb munkát keresni, de nehezebb lakást találni. Sok pénz kell hozzá, fogd fel egy nagy tőkeigényű de sokat hozó befektetésnek.

    A svájciak akárkinek akármit nem adnak ki, ha privát talán, ha céges (Verwaltung) az meg biztosan nem. 1 főre x négyzetméter kell, hogy jusson. Tehát 2+2fő min. 3-4 szobás lakás, az meg vidéken is 1500+áram (víz, fűtés ált. benne van), így kb. 1600. Elsőt előre, plusz 3 havi kaució és még be sem tetted a lábad a kecóba, de -1.6M forintnál jársz. Van kauciós bizti, akkor nem parkol 3 havi oldalt, ami nagy könnyebbség, de azt sem szeretik mindenhol elfogadni.

    A magyar kocsid, jogsid egy évig elfogadott, utána vagy eladod vagy importálod.

    Svájc a high stakes-es asztalok világa. Ha van fedezet és tudás, meg ismeret, feljebb lehet lépni a pénzügyi lehetőségek világában. Okosan, megfontoltan persze ;)

Új hozzászólás Aktív témák