Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz FehérHolló #14002 üzenetére

    inkább
    1.: nem vagy köteles adni hálapénzt. én se adok. nem vágom honnan veszed ezt.
    én a rezidensekről beszéltem hogy xart se keresnek.. a háziorvos, szakorvos azért keres sokat a rezidenshez képest mert ő felírhat gyógyszereket, a gyógyszergyártók meg cserébe utaztatják őket a bahamákra évente 4x ha az ő gyógyszereiket írják fel :U
    plusz a szakorvos alapból keres szerintem 200 felett, amiből megél azért +egyebek. nem is ők lázadoznak hanem a rezidensek ápolók stb akik 90-100körül vittek haza.
    persze a hálapénz is dobhat nekik a dolgon, ha ad nekik valaki. ha bemegyek mert fáj a lábam nyilván nem fogok, viszont egy szülésnél már necces tud lenni.. én azt mondanám hogy az állam nyugodtan rámbízhatja a TB-t amit befizettem majd fizetem belőle az orvosi ellátásom, nekik nem kell még a sürgősségit sem fenntartani..(tavaly lehetett vagy 1,5 milla mondjuk..)

    2-3 a tanár is képezheti magát, egyetem jól fizet az általános iskolához képest, vállalhat magánórákat. persze nem minden szakon. de ha csökönyösen ragaszkodik hozzá hogy márpedig én ezt akarom csinálni mert milyen jó és szeretem akkor fogadja el hogy olyan szakmát választott ahol ilyen a helyzet magyarországon. írországban 4000 eurót keresnek itt meg 400at.. kizárólag rajta múlik hogy változtat-e a helyzetén [link]
    ill ha nem felel meg a fizu a szakmájában(nem pedagógusi értelemben) dolgozhat tovább mint fizikus, kémikus, biológus.. ja hogy neki ez nem tetszik? há bocs, engem se kérdeztek meg még sehol erről..
    4, több tudás még nem elég. el is kell tudni adni

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák