Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ungitomi

csendes tag

Sziasztok!

A kérdésem a következő lenne.Van egy FSP Zen 400-as tápom.Már legalább 2 éve szolgálja hűségesen a következő konfigomat:
    Asus p5q-e,E-8400 3.0Ghz alapórajel,Hd 5750 alapórajel,1Tb seagate barracuda,4x1Gb kingstone ram LG dvd író, és 3 rendszerhűtő ventillátor.
    Ha végre kijön az Amd a Bulldozerrel szeretnék gépet cserélni.Ahogy olvastam az eddigi infómorzsákat valahol 95-125 Wattig lesz a fogyasztásuk az először érkező 3 modellnek. A kérdés az lenne hogy elég lenne-e a mostani tápom egy 95W max Tdp-s procinak plusz egy HD6950-nek ami kb 200-220W körül fogyaszt max.Igen tudom ha összeadom a proci és a vidókártya fogyasztását az kicsivel 300w fölött lesz szóval mindennel együtt kb 340W lehet a rendszer max fogyasztása.
    De ami a lényeg hogy ezt hosszútávon is tudná biztosítani a Zen vagy nem? Nem játszanék vele egész nap hiszen sokszor csak filmet nézek vagy böngészek,de azért van hogy pár óra hosszára leülnék játszani valami komolyabb videókártya izzasztó játékkal is(Metro2033,Crysis 2 stb).
    Tuningolni nem szeretném igazán se a procit se a videókártyát,egyenlőre.
    Igazán a 12V-os ágakat nem tudom hogy kell számolni a teljesítmény leadásba és mivel alapból csak 6 tűs videókártyacsati van rajta nem tudom bírná-e a HD6950 6+8-as felállását.
    Szóval mit javasoltok?

Tiszetelettel köszönöm a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák