- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
dani0904
tag
ok, köszi midenkinek
-
Bacardi16
tag
2 éves, de nem volt használva!! Tehát csak annyi hogy az előző tulaja kipróbálta és annyi....
Én vettem tőle 1 hónapja. Teljesen megvan az a jellegzetes "új szaga". -
mistixx
tag
Üdv!
FSP Blue Storm II. 500W tápban lévő Yateloon venti cseréjére vetemedett-e már valaki?
Vízhűtés hűti a gépem többi részét és a táp ventije az utóbbi időben a leghangosabb alkatrésszé lépett elő.
Vélemény, ellen vélemény, jó tanács valaki?<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
Zsubi
őstag
Sziasztok srácok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Corsair HX450 milyen konfigot bírhat el még akár tuning mellett is
És még véleményeket szeretnék kérni a CHIEFTEC CFT-600-14CS tápjáról is
Köszönöm
-
Bacardi16
tag
Valaki tud eladó FSP ATX-400PNF-et
-
bartucc
addikt
válasz mistixx #28359 üzenetére
Hát ugyanolyanra cserélném maximum, mondjuk jó táp és megér annnyit. Vmelyik boltos itt Prohardveren árul is ilyet, csak már nem tudom ki. Vhol láttam egyszer. Nézd meg a pontos tipusát, légszállítását, legalább ilyen légszállításúra cseréld az a lényeg.
Zsubi: egy quad 3,2-3,4-en, nem agyonfeszelve, és egy 4870x2 mondjuk. Tudtommal jó táp, mmint a Chieftech.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Traxx
őstag
A Corsair CX400 ezt vitte, ettől a HX450 többet tud 36W-tal. A PH-tesztben a VX450 ezt vitte. Szóval a 2 teszt alapján már tudsz kalkulálni.
Amúgy HX450 = moduláris VX450.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Tesztkonfig: [link]
Ha jól értelmezem, 4 GHz-re húzták fel a procit, szóval ez alapján elégnek kéne lennie.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
bartucc
addikt
A 450-esnek ez a 330W-os max terhelés meg se fog kottyanni
(egész tetszetős, hogy a 4890 4870 árban van, és élsimítást jobban szereti mint a GTX 285, van ahol még gyorsabb is nála )
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
riolobo
tag
Hello! Épp az imént szereltem be a gépembe egy vadiúj fsp everest 500as tápot.Egy chieftec gps 400ast váltottam vele.A problémám csak annyi lenne,hogy a procihűtőm
valamelyest belóg a táp ventillátora elé. Kb 4-5 centire van tőle és kb a ventillátor feléig lóg be.Így is elég levegőhöz fog jutni a táp? Igazából a helyzet a chieftecnél is ugyanígy fennállt,ott nem vettem észre h problémát jelentene de gondoltam megkérdezni sose ártAmúgy első benyomásom az ,hogy a táp lényegesen halkabb mint a chieftec, az elég idegesítő volt ha pl pihengetés közben is ment a gép de azt hittem a procihűtő dolgozik olyan brutálisan a felhúzott cpu-n Szóval eddig örülünk az új szerzeménynek
-
Bacardi16
tag
Valaki tudna erről véleményt mondani?
CHIEFTEC GPS-400AA-101A -
Chaser
legenda
válasz Bacardi16 #28315 üzenetére
Ha van benne túláram, túlfesz, rövidzárvédelem, a feszültségeket stabilan tudja leadni, akkor számít az, hogy A-t tud leadni. Ha a felsoroltak nincsenek benne, felőlem leadhat 50A-t is, de mint mondtam, a te tápod esetleg papíron tudja a 24A-t stabilan. Páran biztos leírták, de ha soxor olvasod hátha lemondasz pár csokiról/sörről/akármiről, és legalább egy FSP 350-es PNR-t veszel
#28318 stol: A lényeget akkor jól értem? Ha 5 év gar van a papíron, akkor kisker dolga 5 évig rendezni a dolgot ha gebasz van. Többek között benyelni, ha közben a nagyker/gyártó megszűnt esetleg.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Van egy olyan gondom hogy a gépemet akarom hihetetlen halká tenni. Ezen az úton el is jutottam addig hogy passzív a vga, a lap, a proci hűtő is. Csak a Noctua 12cm ventik mennek 1000rpm-el a házban. 2db.
A kérdésem az lenne hogy egy olcsó ámde baromi halk és megbízható táp kéne. Az olcsó a 10k környékét takarja.
Szeretném ha terhelésnél sem kezdene el visítani a táp, mert a Chieftec gps-400aa 101a táp valami borzalom. Megőrülök tőle.
Amiket nézegettem: Gigabyte Odin 370W. Ezt sajna nem ismerem. Sosem volt ilyenem.
Ajánljatok légyszíves tényleg bazi halk tápot. Köszönöm.
Tudom fsp zen 400w, de ara nincs 35k-m sajnos.
-
bmwsan
senior tag
Sziasztok
az aláírásomba látható konfigba szeretnék új videokártyát venni, egy ATI HD4890-st. Az szeretném kérdezni hogy az aláírásomba szerepelő 450W Chieftec táp elég-e hozzá?
Ha nem elég esetleg akkor mennyit bír maximum a tápom?
Fontos lenne, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
riolobo
tag
válasz Bacardi16 #28373 üzenetére
Épp ezt cseréltem le kb 1 órával ezelőtt.Én annyira nem értek a tépokhoz de azt meg tudom erőseíteni ,hogy roppant hangos jószág,pedig amennyire emlékszem eleinte nem volt az.Mondjuk most már több mint egy éves,igaz még így is majdnem két év gari van rá,értelemszerűen
-
Chaser
legenda
"A kérdésem az lenne hogy egy olcsó ámde baromi halk és megbízható táp kéne. Az olcsó a 10k környékét takarja." Moduláris ne legyen? Poénon kívül, corsair 400cx, 15k körül, ezalatt igazán halk tápot nem találsz ami ennyire modern /80+/, harisnyázott kábelek, 3 év gar, régebben volt a zalminak egy FSP beles tápja, de az is ekörül mozoghat, pár éve volt 11-12k...a 400cx is tavaly 12k volt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
elfelejtette
veterán
válasz mistixx #28359 üzenetére
Hy!
Tápventi cserét úgy érdemes csinálni, hogy a gyári venti légszállításánál max. 10%-kal lehet kisebb az új venti hasonló adata. Ez viszont relatíve magas érték szokott lenni, tehát ilyen GT Silent Blade és társai nem rúgnak labdába. A fekvő helyzet miatt eleve nem jöhet szóba siklócsapágyas venti sem.
Valamint azt is figyelembe kell venni, hogy ha még azt a ventit is teszed bele, ami a leghalkabb tápokban van, a te tápod akkor hangosabb lesz vele, mivel eleve más a táp belső kialakítása (szélzaj), és más a venti vezérlő elektronika karakterisztikája is.
Üdv."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
XuChi
addikt
válasz Chaser #28379 üzenetére
Anno volt nekem Vx450 és Vx550 is. De anno a 450-et vettem 14500ft-ért a vx550 meg 19500ft volt.
Most meg a cx400 annyi mint anno a 450. Elszomorító.
A cx400-ról tapasztalatok?
Amit vinnie kéne: Abit AW9D, E5200 @4ghz!!!!, 4x2gb ddr2 800@1000, 4830 (ez is húzva!), 3x500gb Samsung hd502lj, Asus 2014S dvd-rw, Előlapi aerocool kijelző (hi-tech 7 pro ház!), hangkártya, 8usb cucc.
Ha ezt így elviszi akkor ok. Bár érzésem és tudásom szerint ezt 550w-al hajtanám. De az...20k
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Okés akkor köszike a választ.
A cx400 van olyan csendes mint a vx450? Bár anno emlékeim szerint a 450 a 8800gtx és a 6000+ amd mellett igen rendesen felzúgott mikor terheltem. Bár ez lehet így van rendjén. De a chieftec 400aa még windows-ban netezéskór is hangosabb mint a vx450 terhelve Az az igazság hogy nagyon jó hallásom van és iszonyat fontos a halk működés. Nekem pl a noctuia ventik amikre esküdtek hogy atom halk, nálam 1000rpm-nél is hallom őket. De még éppen elviselem.
[ Szerkesztve ]
-
alexking
csendes tag
sziasztok!
vettem egy corsair VX450-t a Giga EP45-UD3R lapomhoz. a lap tápellátásában akadtam el.
rácsatlakoztatom a 24pin-es csatit a megfelelő helyre. de mi ez az EPS/ATX12V 8pin-es (2x4) csati? ő hova megy? -
bartucc
addikt
válasz bmwsan #28377 üzenetére
Hangos lesz, ha elbírja, de én nem ajánlanám hozzá. Egy 4850-et biztosan.
(mások kijavítanak legfeljebb, mostanában lehet hogy túlméretezési mániám van, de sztem nem jó ha egy táp 80-90%-on van folyamatosan terhelve, ha nem új)alexking: a procinak küldi az áramot, az LGA 775/s 754 óta van ilyen. A procifoglalat mellett lesz vhol.
XuChi: sztem is vagy füldugó vagy füles, vagy hangszigetelt házat
kfron: a liberty tudtommal régebbi széria, és drága is aránylag, akkor inkább +2-3k max, és Enermax Pro82+ 425.
[ Szerkesztve ]
-
XuChi
addikt
Hát ja ezzel egyet értek. Néha áldás hogy ilyen jól hallok néha meg átok. A szaglásom dettó, azonban a szemem az katasztrófa sajnos a bal szintet totál vak, a jobb szememmel látok de az sem tökéletes sajnos.
Házból anno Antec p182-t akartam csak beszerezhetetlen volt, hiába van ismerős a nagykerben.
Akkor végül cx400 lesz amit megveszek. Köszönet nektek.
Üdv jó8 mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz bartucc #28388 üzenetére
Tanúsítom, hogy elég halk a Pro82+. Alapon 450rpm-en hangtalan a ventije, de még 850rpm-en is alig hallani!
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bartucc
addikt
válasz elfelejtette #28391 üzenetére
HÁt az, tény és való, de a minőségnek, halkságnak ára van az is sajnos.
-
nyunyu
félisten
Fater gepebol ugy nez ki, kihalt a tap, holnap maszhatok szerelni.
Na vajon mit vegyek a helyi szamtechbolt kinalatabol? Van LCPower meg HKC.
(Esetleg megkapja kolcsonbe a felujitott HPC-340-emet.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
mistixx
tag
Köszönöm a válaszokat!
Egyenlőre nem bántom a ventillátort mer azért annál jobb táp, hogy sem kinyírjam.[ Szerkesztve ]
<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu
-
XuChi
addikt
Lehet ezt már sokan kérdezték, de.... .
Az fsp 350pnf és 350pnr között mi a külömbség? a 3k-s árkülönbözeten kívűl?
-
citkar
addikt
üdv
érdeklődnék Gigabyte tápok felől
konkrétan efelőlhttp://www.gigabyte.com.tw/Products/PowerSupply/Products_Spec.aspx?ProductID=2796&ProductName=Superb%20460
egyelőre jó dolgokat ovlastam róla, de minél töbebt ud az emebr annál jobb
érdekelne a hang, fontos h ne leygen kávédaráló, nekem úgy tünika visszajelzésekből h igen, megfelelőmásik egy 6000+ X2-es 4830as, 4g ram és 2 hdd lesza gépben, gondolom ez a 450es bőőven megfelel számára
esetleg més hasonló táp, ebben az árkategóriában
köszönöm
citkar
Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek