- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
riolobo
tag
Az fsp everest 500wattos mennyire jó választás? Corsairt ajánlottak de ez valamivel olcsóbb,egy tesztet találtam róla ott elég jónak írták. Valakinek tapasztalata?
-
14adam
addikt
válasz riolobo #28252 üzenetére
Ha a halkság a lényeg akkor persze,hogy Corsair.De ha az nemannyira számít,és olcsóbbat akarsz akkor megéri az everestet venni.De viszont ha tuningolsz akkor ne vegyél ilyet,mert 4 fele van osztva a 12-es ág és az nemjó tuningra.Mind a 2-nek harisnyázott kábelei vannak.
-
bartucc
addikt
válasz 14adam #28253 üzenetére
Hát nekem kicsit megingott az FSPbe vetett hitem, a költséghatékony eljárások miatt. Ha lehet akkor Corsairt, ha nem akkor FSP-t, azt mondanám, szval jó táp, de a Corsair jobb.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Chaser
legenda
válasz bartucc #28244 üzenetére
"Azt is bele kellene tenni a #1-be, ha nehéz tápot talál a user, de nem ismeri, nem feltétlen garancia a minőségre. "
#28245 elfelejtette : Erre próbáltam rávilágítani
#28252 riolobo: Nemrég jött valami új everest táp, volt cikk róla, ott linkelt valaki teszteket, kinn speckóbb műszerekkel érdekes dolgokat mértek náluk, valamit nagyon elkutsultak benne. Ha drágább isa corsair azt vedd már csak a gari miatt is, a 400cx-re 3 év van, az összes többi corsair tápra 5 év, az FSP tápokra max 2 év a gari.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sereeff
aktív tag
Hali! Mi a vélemény erről a tápról? Ára Kb 5000-el olcsóbb a Corsair 450-nél s most ez számítana.... [link]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
atish15
aktív tag
sziasztok.sos segitséget kérnék.mi a különbség a Chieftec CFT-750-14C és Chieftec CFT-750-14Cs között?illetve a a corsair tx 650nel vetekszik e valamelyik teljesitményben?tuninghoz kell.hd 4870x2,vizhütés...
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
-
bartucc
addikt
válasz Erdei88 #28267 üzenetére
Nem az, csak egy nagyon megrángatott quadnak a tapasztalatok alapján (Qru írta ha jól emlékeszem) hogy egyágas Corsairral jobban ment mint a Chifivel. (18A egy ágon, azaz 196W nem volt elég neki....) Én inkább Corsair parti vagyok, de a Chifi össz teljesítményben erősebb, bár megnézném amikor ez lenne a döntő.(azét 52A is nagyon sok, ahhoz két x2 kellene, hogy ne legyen elég)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
-
Dyno
veterán
válasz Chaser #28269 üzenetére
Hát akkor ezt emgcáfolnám, mert mi a baj az aqua-val?itt is csak 3évet adnak mindegyikre, de ettől függetlenül vásárolok nálunk, mert nálunk a garancia az garancia még itt figyelmedbe ajánlanám mit is írt Didyman a gariról, nézd emg az Enermax tápokra az ipon is aqua is csak 1évet ad, még is 3évet ad rá az Enermax....
-
Dyno
veterán
válasz bartucc #28273 üzenetére
Pontosan.Nekem meg panaszom se lehet rájuk, mert háromszor is előfordult, hogy vettem náluk valamit, nem tetszett és vissza vittem,szó nélkül vissza kaptam a pénzt, máshol max csak levásárolhatom.Sőt havernak egyszer amikor még friss volt a HD2600PRO/XT széria, úgy ajánlották hogy ha nem felel meg hozzuk vissza és akkor adnak helyette 8600GT-t és a különbözetet is vissza adják.
-
elfelejtette
veterán
válasz atish15 #28275 üzenetére
Ha előre gondolkodsz proci vásárlás terén, akkor a Corsair a jobb vétel az egyágas elrendezés miatt. Most írták, hogy quad procihoz lehet, hogy kevés a Chifi ágankénti korlátja...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Chaser
legenda
Mit cáfolsz? Nem fikáztam egy boltot se. Ha már kiragadtál egyet hát legyen. Árulnak valamit amire a gyártó 5 év gart vállal, ők 3-mal adják. Olcsóbban adják mint más bolt? Sajnos nem. Mért is venném meg náluk? Tudom mit írt didyman, én is vallom ezt az elvet, mondjuk az FSP PNF-ek esetében, más tápnál nem. Már a cx400 is 15k-s kategória, a többi corsair meg 20-tól indul. Én már csak úgy vagyok vele, ha neadja ég összesz@rja magát 4.5év múlva, akkor intézzék már el azt, ami a dolguk. Tovább megyek, ha már nincs olyan táp, akkor ugye a számlán szereplő összeget levásárolhatom /vegyünk egy 450vx-et most 20k-ért/, vagy ha nincs kedvem, akkor visszakérhetem a teljes vételárat, és vehetek egy másik tápot akár máshol is. Volt már bolt ahol lapot 1 évvel akartak adni, oké. Tudom hogy 3 évvel adja a GB, jött a fedőszöveg, hogy a nagyker ennyivel adta, meg ez olcsóbb. Jah tényleg, 200ft-tal olcsóbb volt mint egy sarokkal odébb 3 év garral, szerencsére az egyik tulaj is belefolyt a beszélgetésbe, és végül megadta a 3 évet, még elnézést is kért. Rendben a kisebb gar, de akkor tényleg tükrözze az ár...Még ott fontos ilyen árú cuccoknál a gar, ha el akarod adni, sztem nagyon nem mind1 hogy 3 év múlva van még rá 2 év kiskergarod, vagy csak esetleges gyártói, amit elintézhetsz ha tudsz, persze önköltségen. Én nem akarom befolyásolni a vásárlói szokásaidat, úgy és ott vásárolsz ahogy akarsz, mint ahogy én is
-
Dyno
veterán
válasz Chaser #28277 üzenetére
Na akkor itt álljon meg kérem szépen ez az egész teljesen úgy érzem mintha megsértettelek volna, olyan feszültség van az írásodba, pedig nem, csak írtam, hogy nálam a 3év gari már bőven jó, mert lehet hogy van bolt ami megadja a mittudom én hány év garanciát, és ha közben megszünik?Ezért hagyatkozom az Aquara, mert már régen itt vannak, 4üzlettel is, ipon is már 5éve létezik, de én nem azt írtam hogy megvenném 1év garival az Enermaxot, sajnos, szeretnék majd inkább Enermaxot de Corsair lesz belőle, mert röhejes 1év garival nem veszem meg.Már kellőképpen megjártam egy VGA-val amit a spécibe vettem meghalt a hűtője, visszavitem csinálják meg, azt mondták semmi baja, jó hazamvittem úgyan úgy rossz volt, rá egy hétre mikor akartam volna újra vissza menni vele, már be voltak zárva.....elég sok útánajárás árán sikerült legariztatni 4hónapomba került Meg az a baj hogy sok bolton keresztül messze nem olyan tisztességesen folyik a garanciális ügyintézés mint nekem az iponon vagy aquan keresztül folyt, már megjártam jó párszor, még táppal is amikor egy 350-es PNF-be 1nap útán elkezdett kerepelni a venti még volt olyan is hogy megált, visszavittem és elkezdtek belekötni, hogy a ventire nincs külön garancia, meg ilyenek, erőszakoskodtam letesztelték erre nincs neki semmi baja, mondtam akkor hogy elöttem probálják ki, egyből a levegő útán kezdett kapkodni az úriember, nagy nehezen csak kicserélték.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Nem könnyű engem megsérteni Itt meg aztán...Leírtam én hogy látom a dolgot és mért, ennyi. Az természetes hogy olyan boltból kell az 5 év gar, aminek múltja van, igazából 2 helyi kiskerben vásárolok, mind2 10+ éve jelen, van, működik, és korrektek. Az említett lapos történet is az egyikben játszódott le, és azóta is vásárlok ott. Rugalmasak mindenben, sztem Bartucc kollega is ismeri őket no more off...ez ügyben legalábbis biztos
-
bartucc
addikt
válasz Chaser #28279 üzenetére
Tudom melyikeket mondod, én a pingvinben szoktam általában, arról van egy sztori is a garanciáztatás terén. Életemben nem röhögtem olyan jót ahogy azok közbe egymást szórakoztatják, meg minket szombati zárás előtt, komolyan mondom az ilyet szeretem. Nem a befásult kockák, akik semmihez se értenek. Nagyon jó arcok, bármit vettem, mondják azonnal elviszed, nem jó, kompatibilitás gond, kicseréljük. A másikkal nincs tapasztalatom, de az se lehet rossz.Igazából sokszor van hogy kifogsz egy rossz alkalmat, amikor gond van a cuccal, garanciázás, és máskor 10-szer sincs gond. De a gar fontos, mondjuk eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most már egyre inkább, bár semmi sem garos most a gépbe, de nem hinném hogy bármivel gond lenne. Bocsi a kisregényért.
[ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
Hali! Bocsi, ha láma a kérdés, de hogy jobb berakni a tápot? Ventillátor lefelé, vagy kifurkálni a ház tetejét, és venti felfelé!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
elfelejtette
veterán
válasz sereeff #28284 üzenetére
A táp ventije úgy van szerelve, hogy a ház felől szívja a levegőt, és nem arra fújja. Tehát a tápon keresztül a házból kifelé fújja a levegőt.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
bartucc
addikt
Tényleg, azokban a házakban, ahol alul van a táp hogy van bent, lentről vagy fentről szívja a levegőt?(egyébként ez e fentről szívós dolognak nem hátránya lenne, hogy beleszáll minden por?)
-
Beri
addikt
Hello!
Épp az imént vettem egy Chieftec GPS-550AB A-t. Nem néztem utána rendesen, gondoltam 550W elég kell hogy legyen. Erre itthon kibontom és látom, hogy csak 360W-ot tud a 12V-os ága... Mire elég ez?
Amit hajtani fog:
Phenom II 720BE (a tervek szerint szénné húzva, úgy pedig elég sokat zabál)
HD4830 (később vagy még egy ugyanilyet, vagy vmi durvább vidkarit vennék éshát nem szeretnék tápot cserélni)eladó Aromamizer RDTA V1
-
stol
addikt
Ha már itt tartunk, NINCS garancia a tápra, hanem jótállás, vagy szavatosság.
A kettő között különbség van.
El kell olvasni a táp dobozán.. Warranty.....
A nagyker határozza meg első körben menyit ad rá, mivel ha anagyker csődbe megy, lehet vinni a sóhivatalba.[ Szerkesztve ]
-
-
birozoli7800
senior tag
Üdv mindenkinek.
Remélem jó helyre írok.
Az lenne a kérdésem, hogy a Chieftec GPS-400AA-101 A tápom elbírná a következő konfigot?Gigabyte MA770-UD3
AMD Phenom 8450 X3
Gigabyte 4670
2 Gb kingmax 667
Samsung 80 Gb IDE -
nyunyu
félisten
válasz birozoli7800 #28296 üzenetére
Amig nem raksz olcso szunetmentest eleje, addig biztosan.
2 Gb kingmax 667
Ezt meg hogy sikerult osszehozni???
Alig dragabb a 800-as...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bartucc
addikt
válasz birozoli7800 #28298 üzenetére
Simán el fogja bírni, a ramot meg vagy cseréled, vagy nem, sok hátránya játékok alatt nincs
-
Bacardi16
tag
Sziasztok!
Lenn egy ilyen tápom. A kérdésem: El fogja bírni ezt a konfigot?
Alaplap: Asus P5KC
Processzor: Core 2 Duo E6320 - 1,8GHz
Memória: 2Gb Geil DC (800Mhz)
Videókártya: nVidia Geforce 8500gt
Merevlemez: WD 40GB
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest