- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Tanisz #154865 üzenetére
Megszűnik az A széria nem lesz több tagja mert a gyártó elenegedi az android One program kezét, de ez nem von le a mindennapi értékéből egyiknek sem. Nagyon stabil szerkezetek több is van a családban még A1 is kényelmesen kocog, sose volt rájuk panasz.
Egyébként ha picit nyújtasz a kereten ott a Nova 5T is kimondottan korrekt cucc. Főleg mivel írtad a gari nem lényeg GSM-ből 80 körül már szokott lenni emlékeim szerint. És a 6/128 + Kirin 980 bőven jó lenne hw szinten párodnak és a kamera is több mint elég.
-
törölt tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tanisz #112528 üzenetére
Hybrid Dual SIM csak annyit jelent, ha dual simet használsz akkor nem tudod micro SD-vel bővíteni már. Az egyik foglalatba vagy nano sim megy vagy micro SD kártya, a második foglalat micro simes. Ez elég genyó dolog. A belső tárhelyből 32 GB-ból kb 26 GB szabad, nekem elég többnyire, képeket felhőbe mentem ingyen is van erre lehetőség és és 2-3 hónapnál korábbiakat törlöm a készülékről.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tanisz #112526 üzenetére
Mindkét foglalat tudja a 4G-t, csak két kattintás a beállításokban, hogy melyik kártyát. De egyszerre pl. telefonálásra csak egyik tudod használni, amikor telefonálsz a második kártya nem működik (nem lesz mobilnet sem ha a másik kártyáról ment a mobilnet), bár azért azt jelzi a telefon hogy a másik telefonról hívás érkezett a másik kártyán. Ez a dual standby, van dual aktív is, de abból kevesebb, nekem sohasem volt szükségem rá.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tanisz #112523 üzenetére
Mondjuk fórumon olvasom a P2-nél dual esetén vannak hívási problémák nem tudom áltanos-e, még ami szóba jöhet Honor 6X. 200 körül kicsit alatt már sok jó telefon van: S7 dual, S7 edge dual, de itt nincs hazai gari. Honor 8 Huawei P9 dual, P9 plus, Huawei P10 is jó telefon stb.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Tanisz #112523 üzenetére
Figyelj szerintem a Lenovo P2 a legjobb telefon ezekre, a virtális gombokat bármikor letilthatod, a fizikai home gombot, 2 év garival amoled kijelzővel, teljesen új fejlesztésű középkategóriás procival megkapod, olvasd el a tesztet: [link]
"Amit kiemelnék, az a készülék home gombjának funkcionalitása. Ha beállítunk ujjlenyomatot, akkor érintésre reagál, nem is kell benyomni hozzá a gombot és szinte azonnal fel is old, tényleg nagyon gyors. A beállításokon belül van egy külön Rendszer gomb menüpont, ahol be tudjuk állítani, hogy legyenek-e szoftveres gombok, mi legyen a sorrend, legyen-e rezgő visszajelzés és hogy szeretnénk-e a vissza és az multitasking gombok funkcióját gesztusokkal vezérelni a home gomb segítségével. Ennek értelmében egy érintés (nem nyomás) a visszalépés, a hosszú rátartás pedig az alkalmazásválasztóba visz. Ez nekem nagyon tetszik, sőt igazából az is, hogy játék közben nyugodtan megfoghatom a gomb melletti részt, mivel nincs ott semmi, így nem nyomok el véletlen se semmit." forrás: [link]
A Lenovora 100 ezer Ft-ért 2 év garit kapsz, amoled kijelző nagyobb akku, újabb energiatakarékosabb processzor, messzívabb ház ez az előnye a Redmi note 3 SE-hez képest, de a Redmi note 3 SE is tök jó telefon a dolgaidra elég, én pl. azt használok azt 50-60 körül megkapod hazai 1 év garival csak nem nagyon lehet már kapni. Esetleg Redmi Note 4 B20-as nemzetközi is szóba jöhet feketében szerintem állatul néz ki:[link] 70-ért kapod meg külföldről szállítással 2 nap alatt szállítják EU raktárról, de nincs egyelőre haza gari.
-
Ájvé
veterán
válasz
Tanisz #111497 üzenetére
Nálunk semmilyen (itthon nincs Motorola képviselet), tőlünk nyugatra van (pl. UK).
Szoftver támogatása az egyik legjobb, gyorsan megkapják még belepő szinten is a készülékei a legújabb Androidot.
Defy talán megállt 2.2-nél és nem kapta meg a 2.3-at, még a Defy Plus igen, ennél újabbat felesleges volt rátenni. -
Ájvé
veterán
válasz
Tanisz #111494 üzenetére
Motorola Moto G4 Play jó lenne alap felhasználásra, ha túl fehér lenne akkor van még belőle fekete is. Fotózás nem az erőssége csak szólok, 8 megapixeles kamera átlagosnak mondható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest