- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
endeneu82 #78585 üzenetére
Az Sony e4g topikjában kérdezd meg a többieket, hogy áll most a telefon , játékok , frissítések egyéb dolgok terén. Lehet megkapja majd az 5 pont valamelyik androidot.és akkor lehet javul a helyzet .Zenei téren viszont szerintem sokkal jobb a HTC , főleg amennyiben a külső hangszóró a lényeges.
-
törölt tag
válasz
endeneu82 #78582 üzenetére
Zenei téren a HTC desire 610 erősebb ,két előlapi BoomSound hangszóró. Viszont hardveresen Sony Xperia E4g veri bár az a memóriakezelési optimalizálatlanság még ennél a típusnál is megfigyelhető.Idézet a tesztből "Azt egyébként működés közben észrevettük, hogy a legnagyobb rendszerigényű appokból visszatérve a rendszer a főképernyőt újrarajzolta" ami sajnos rossz kihatással lehet például játékok terén.
-
Ájvé
veterán
válasz
endeneu82 #78478 üzenetére
GPU is jobb benne, nem csak a processzor. Hardveresen egyértelműen E4g, egyedül a GPS lehet kérdéses mennyire megbízható, ezzel régen hadilábon állt a Mediatek, nem tudom mennyit fejlődtek azóta, talán érdemes utánanézni, vagy ha nem fontos a GPS akkor nem is lényeges.
-
torokbalazs
csendes tag
válasz
endeneu82 #78418 üzenetére
Szia nekem édesanyám rendelkezik Lumia 735-el. Nagyon meg van vele elégedve 2-3 napot bír az aksija, igaz nem játékra használja hanem email, telefon, internet. Én is nyomogattam, az alapján amit látta elég jó kis rendszer, nagyon jó az előlapi kamerája hátsó inkább átlagos. Mindennapi használatra kifejezetten ajánlott.
-
cs.zs.
veterán
válasz
endeneu82 #63261 üzenetére
Én mindenképpen az újabb modellt venném (G2 Mini) , már csak az IPS kijelző miatt is, mert az SP-nek gyengébb fényerejű TFT-je van. A formavilág szubjektív, kinek ez-kinek az, nekem ezügyben is az LG szebb, és mindkettőben (számomra) negatív hogy a kijelzőben vannak az érintőgombok. Az Idol 2 S-ben a nettó 5 inch-en kívűl helyezkednek el, mégis az egyik legkisebb 5 inch-es telefon lett...
-
cs.zs.
veterán
válasz
endeneu82 #63240 üzenetére
(a 63246-os memóriás-kérdésedre is van benne egy kis válasz)
Ha az Idol 2 S , és a Galaxy S4 Mini egymás mellé van téve , akkor legfőképpen a használat módja a kérdés. Ha gyereknek kell, a játék és a kijelző a lényeg, akkor egyértelműen Idol 2 S. Személyes tapasztalatainkat már leírtam korábban a 61690-es hozzászólásban. [link]
Természetesen mint mindennek, az Idol 2 S-nek is vannak hátrányai:
-az ultravékony, gyönyörű design csak az akku kárára valósítható meg : fingatva (folyamatos játék) 1,5-3 óra alatt lemeríthető. Ez elég nagy cumi tud lenni akkor, amikor pl buszkirándulásra megy az iskolai osztály, és a kakaó már az odaúton elfogy... (van 5600mAh powerbankunk - kell is)
-az 5" körüli méret már csak a farmer far- vagy oldalzsebében hordható, és igencsak vigyázni kell rá
-Samsungokban mindig átlagostól jobb fényképező volt , ez és a kisebb méret is pl az S4 Mini oldalára billentheti a mérleget. Az amoled kijelző szebb , de nem jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest