- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
válasz
Aleks782 #40971 üzenetére
LTE támogatás szvsz nem sokat ér egyelőre, a szolgáltatók 4G lefedettsége elég ergya, a mobilelőfizu mellé kapcsolható adatmennyiség (mondjuk átlagosan 500-1000MB) pedig 3G-n is elég hamar el tud fogyni ha használja az ember
Az SP-t mindenképp nézd meg működés közben, ha lehet egy jobb IPS/Amoled paneles telefonnal hasonlítsd össze, ha meg tudsz úgy is békélni az SP kijelzőjével, akkor az a best buy.
F6 ill. Telenor függetlenítés témában ezt találtam (elég friss hsz): [link]. Ebből én azt szűrtem le, hogy egyből kérheted a függetlenítést, és mivel kártyás konstrukcióban nincs semmilyen hűségnyilatkozat és kötbér, ezért 7650Ft-ért megcsinálják, így perpill 67639Ft-ért lehet független F6-ot venni a Telenornál.
-
Coolmat
őstag
válasz
Aleks782 #40953 üzenetére
Szia!
Azt javaslom nézd meg T-nél élőben az Idol S-nek és az Xperia SP-nek is a kijelzőjét, ha nem zavar az SP kicsit fakóbb színvilága, akkor válaszd azt, mert hardveresen erősebb mint az Idol S, és a supportja is biztosított legalább Android 4.4-ig.
Az Idol S is jól eltalált telefon, 3 hete ilyenem van, és eddig nem csalódtam benne, a kijelzője gyönyörű, és kifejezetten idegesítő szoftveres buggal sem találkoztam (illetve egy aprósággal csak, hogy újraindítás után elfelejti a rezgést csengéskor, és újra be kell állítani), hardveresen nekem bőven megfelel.
Harmadik opciónak javaslom a Motorola Moto G-t, középkategóriában kellően erős hardverrel és jó kijelzővel rendelkezik, és a szoftveres support is biztosított (amolyan "fél Nexus", mivel a Google áll mögötte). Mobilaréna TV teszt.
Negyedik opcióként még szóba jöhet esetleg az LG Optimus F6, kártyásan szolgáltató által kifüggetlenítve 70k-ért hozzájuthatsz.
-
törölt tag
válasz
Aleks782 #40942 üzenetére
Értem amit mondasz, és meg is nyugtatna ha nálam is így lenne, de nekem sajnos a telefon szerint nincs meg a 4GB memória. Összesen van 1.78GB. Ha ez normális ennél a készüléknél elfogadom, de szerintem valami nem kóser.
szerk. De az adatlapján az van hogy szabadon felhasználható mem 4GB. Akkor részemről van értelmezési probléma??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest