- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yahiko911
csendes tag
válasz
geucsa #65763 üzenetére
geucsa hozzászólására visszatérve, a telefon tetszik, viszont megkérdeztem és utánanéztem a dolognak és azt mondják, hogy az 1900mAH-s aksi igazából 2-3 órát bír ki, aztán kifekszik. Igaz ez? Van erre valami módszer hogy tovább bírja ez a telefon? Napi használatra lenne, facebook, reddit, youtube, meg zenehallgatás. Szóval elég keményen lenne használva. Vélemény?
-
Yahiko911
csendes tag
-
Real_Necro
veterán
válasz
geucsa #64782 üzenetére
Feleségemnek most G2 minit nézegetek, ha 35-ért lenne, már az én telómat is lecseréltem volna rá, de neked nyilván a szolgáltatótól jön ilyen áron.
Maczera:
Jiayu-t nem szeretnék neki, meg főzött romot sem. Xperia M hol helyezkedik el a G2minihez és a Galaxy S4 minihez képest?
-
válasz
geucsa #64780 üzenetére
szia,
annyira nem gyenge annak az s4 mininek az akkumulátoros üzemideje, csak viszonyítási alapnak;
g2 mini;
s4 mini;
a g2 mini üzemideje összességében jobb valamivel, de az s4 mini sem mondható gyengének abban a kategóriában.
itt részletesen összehasonlíthatod a telefonokat; link -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest