- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
Használtam WP szép volt jó volt köszönöm ennyi. Röviden tömören. Egy HTC M9 most is jó választás, de egy IPhone 6S is. M9 nek nem erossege a kamera, uzemido, kijelzo, de még bőven a jó kategória, másban viszont kitűnő, pl rendszersebesseg, stabilitás, anyaghasználat. Azt vedd figyelembe, hogy HTC fan vagyok.
-
npnp
tag
Hello!
Rémhírek ellenére is nyugodtan vegyél Lumiát. Nekem 640-es van egy éve, most 145 napja megy újraindítás nélkül. Alapvető gyári progik + bank és gyereknek 1-2 játék, nem vettem észre kirívó hibát.
Igaz, a W10 megjelent rá, de még nem frissítettem.Vagy, picit drágábban ott a gyönyörű 650-es:
https://www.microsoft.com/hu-hu/mobile/keszulek/lumia650/
P
-
hroberto
veterán
Szó nincs arról, hogy az MS leállt volna a mobil Windows fejlesztéssel. Arról volt szó, hogy nem adnak ki az idén több telefont. Csak jövőre, de a rendszert párhuzamosan fejlesztik az asztali Windowssal. Az utolsó frissítések buildszámai megegyeznek asztali és mobil vonalon is.
-
cs.zs.
veterán
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Még egyszer megkérdezném, hogy munkatelefonnak, nőnek, 35-40k-ból mit tudnátok javasolni?
Androidos,
nagyon maximum 5"-os kijelző, de ha lehet, inkább kisebb
független vagy voda-függő
fontos, hogy számla kell rólaa jó üzemidő és a "szépség" (pl fehér, vagy piros, vagy valamennyire elegáns) már-már extra lenne
ja és ma már 1GB amennyire tudom, szűkös az Androidnak, létezik a Doogee x5 pro-n kívül ebben az árkategóriában 1GB+ RAM-os készülék? (az sajna nagyon nagyon nem tetszik neki, és hát méretben is határeset)
-
-
Emu
őstag
Esetleg még a Lumia 532, de a Doogee-hoz képest csak a "futottak még" kategória. Jelenleg nem tudnék mondani hasonló tudású telefont ennyiért(esetleg Kínából), ha eustockról rendeled akkor 1 év magyar garanciát kapsz. Android akkor fagy, ha mindenféle beta romot felrak az ember. Nekem stock doriddal sose volt gondom.
@Crias: Honor 6 vs Lenovo Én végül Honor mellett tettem le a voksom.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest