- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
qnadam #56407 üzenetére
Kijelző + kamera picivel jobb, viszont anyaghasználatban visszalépés (Nexus 4 sokkal jobban össze van rakva és minőségibb is) ... a hátlapról hullanak a "Nexus" betűk (én ezért nem váltottam) a hangszóró kicsit gyengébben és rosszabbul szól a Nexus 5 -ben, sebességben + akkuban kb. egyformák
-
pengwin
addikt
válasz
qnadam #56361 üzenetére
A Nexus 4 jó választás lenne, biztos lesz rá sokféle ROM.
Esetleg ha ebay-es rendelés is játszik, akkor Droid Mini, 70-75k körül szerintem megállna. A Moto X hardvere van benne, ráadásul nagyon kompakt. Motorola elég jó firmware-frissítés terén, meg nagyon sokféle custom ROM is szokott rájuk lenni.
Ok, ennek a beszerzésére én se látok sok esélyt, csak gondoltam ha már kompakt kell meg Motorolád volt eddig akkor felvetem. Én is csorgattam rá a nyálam, hogy pici és jó...
Egyébként valószínű, hogy méretben kompromisszumot kell kötnöd: vagy a Sony, jóval drágábban, vagy a Nexus 4 ezen az áron. Más, 2GB RAM-os telefon ami meg is kapja az Android L-t ilyen méretben nem nagyon van. Pl. az S4 mini ki tudja, meddig lesz támogatott, meg nem tudom kamerában milyen, szóval nem ajánlom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Sorozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest