-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Kabri #164434 üzenetére
Köszi az infót. Nálunk egy Redmi 4A-t váltana (
), annál gyengébb nem sok van (2/16), szinte alig lehet vele bármit is csinálni...NFC nem létkérdés (én mondjuk nem vennénk nélküle telefont, az biztos, de a lányomnak lesz, neki még jó pár évig bankszámlája sem lesz). Szóval nem ez fog dönteni. Én személy szerint az Amoledből nem engednék (szeretem az AoD-t, jó kontrasztot, mély feketét), de meglátjuk mi lesz novemberben.
Nekem Mi8-am van, fel sem merült, hogy le kellene cserélni, annyira szeretem. Persze egy Mi11-et elfogadnék helyette#164435 Kawauso
Na, ezek viszont jobban kellenének, mint az NFC -
dbj19
csendes tag
válasz
Kabri #162602 üzenetére
Sziasztok!
Nekem a sima Redmi Note 3 van még, az akksija kezdett tavaly kicsit púposodni és egy sárgás csíkot nyomott a kijelzőre. A téli hidegben ez a jelenség kevésbé jelenik meg, mint a nyári forróságban
Bár nincs baja, de kezd kopott lenni meg lassú, na meg a 2/16 GB kombó nem túl combos manapság.
Hasonló árban gondolkodom a cserén, mint anno ez volt, ilyen 50-60k körül, a kamera tök mind1 nekem (vagyis hát gondolom nehéz lenne az 5 évvel ezelőttihez képest visszalépésbe futni), jó lenne 6 GB ram meg minél több tárhely. NFC meg 5g mindenképp plusz lenne, mert hasonlóan hosszú időre terveznék vele mint a Note3-al. Ja meg a kijelzőn azt az ocsmány szelfikamera félszigetet utálom, ha lehet, akkor elkerülném. Kb csak netezésre meg telefonálásra használnám. Lehet, hogy ezt a készüléket még nem találták fel, nem követtem mostanában a trendeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest