Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Ed3r_X_ #14408 üzenetére

    :Y :Y :Y :Y

    Nincs automata WiFi csatlakozás? Azt még N95 is tudja.

    Mire kellett a Symbian? E-mail, MS office view és edit, Skype, egyéb VOIP, komolyabb webböngésző. FTP kliens, SSH, VNC. Ezekre jó volt.

    2010-ben tényleg kevés volt... 2008-ban is az volt, csak még nem látszott a lufitól, de 2006-ban már azt hitték, hogy nem kell fejleszteni, erről a Veletechen beszéltek.

    SE rendszere azért logikus mert nagyon egyszerű. Meg jók a kategóriák. Alapvetően az SE OS is korlátolt, akár az iPhone. Bezzeg a Symbianos Sonyk... Azok nagyon rosszak voltak.

    Rövidítéséket én is utálom, de ez leginkább a magyarokat érinti.

    C5-03 meg még mindig szar. De úgy látom neked ezt nehéz elmagyarázni. N95 nem válogat. Épp hogy az összes droid utálta a routerem és csak N95 N900 ment fel rá. De N95-tel még nem volt olyan hogy amit látott ne csatlakozott volna rá.

    Ha nagyon meg akarnád ismerni a Symbian jó oldalát, akkor E90, vagy N82, esetleg valami Bellés, pl Nokia 701. Vagy E6. De ne költs rá pénzt, megölték a platformot, a skype-ot akarják kiölni most belőle :(((

    (#14409) Ed3r_X_: K800 sokkal kisebb felbontású kijelzővel rendelkezik, tehát kisebb index, kisebb felbontású a kamera, kisebb képek, és még az se biztos, nem-e erősebb grafikában...
    Ezekre célhardver volt az SE-cuccokban. W910-ben konkrétan ati videokártya.

    C5-03mon a droid el se futna. Ez olyan mintha egy i5-öt akarnál egy P1-hez hasonlítani, és azt várnád el tőle mint az előbbitől.

    Mondom hogy NAGYON RÁSZÁLLTAK A NOKIÁNÁL HOGY A SYMBIAN KEVÉSSEL IS BEÉRI. De attól még nem az OS a szar. VFP-vel rendelkező processzorosat kell használni. Nekem is rohadt nagy csalódás volt az E52.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák