- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz Traktato #45806 üzenetére
Figyelj, mekkora kijelző kell neked? A leírt kritériumoknak , kivéve az aksit minden telefon meg felel.(minden okos telefon,)
ÍGy egy egyszerű előfizu neked, egy mix díjcsomag lenne, aza legolcsóbb, 3400 ft kb és tudsz rá venni telefon előfizusként részletre.
Olcsóbbat nem igen találsz, talán a média mánia, a legkisebb, abba van net is asszem, de azt túl tudod beszélni könnyen.
a mixet pedig nem.
érdemes megnézned magadnak AZ lg optimus L7_et , 4,3 as kijelző igaz nem a legerősebb hardver, de friss android van rajta, szép telefon, végüls korrekt masinak, és könnyen kezelhető, jó képeket csinál , aksi is viszonylag sokat bír.
Vagy pedig a htc one V , 3.7 coll, erősebb hardver szintén friss droid, alu ház.
Mindkettőnek van 4 gigás belső sd-je.
ÉS a samsung galaxy ace2, duplamag 768 mb ram(másik kettő csak 512) CSerébe régebbi droid, ótvar kinézet, anyag használat.
EZ ha megnézed mindeggyik kezdő részlettel, 20 ezer,+ 4ezer körül van egy évig, így olyan 65-70 az áruk.A tesztet pedig meg tudod nézni a mobil arénán. -
agabe
addikt
A méret tényleg meghatározza mit érdemes ajánlani, de az előző ajánlattal szemben az Optimus L7 helyett inkább egy Se arc S-t mondanék amire csak később jön az ICS, de hardveresen egy szinttel magasabb mint az L7.
Ha kicsit kisebb kijelző, és még jobb hardver összeállítás jobban tetszik, akkor pedig egyértelműen galaxy ace 2 (ezek mind egy árban vannak)
Olcsóbban ott van már az xperia u is, és lehet, hogy neked az is megfelelő lehet annak ellenére, hogy korlátozott a memóriája, és nem bővíthető, bár akksiban nem írtak túl jókat róla, de ebben a többinél sem szabad 10-20% különbségnél többre számítani...hardverben meg csak picit marad el az ace2 -től a kisebb ram miatt, de a másik kettőnél ez is erősebb.
Ha garanciális ügyintézési szempontokat is figyelembe vesszük, akkor egyértelműen az ace 2 a befutó, mert szervízfutár rendelhető házhoz (pl. akár munkahelyre) ami elviszi, 2-3 nap múlva visszaviszi javítva az ország egész területén ami kényelmesebb és gyorsabb bármelyik másik gyártó megoldásánál.szerk:
no igen...a wp7-es lumia sem rossz, de tudnod kéne, melyik oprendszer tetszik jobban (jó a wp7, jól használható, de zártabb mint az android....meg sok különbség van még, de ehhez el kéne mélyülni jobban benne, viszont a lényeg, hogy használhatóság szempontjából nincs igazán sok külünbség az ajánlott készülékeken a két rendszer között. Talán a zártsága miatt a wp7 stabilabb az androidnál)[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
"2. telefonbeszélgetéseket jó minőségben rögzíteni"
Nekem ez a necc, nem tudom, melyik telefon tud ilyet. Droidból tabletem van, telefonból badás, az gyári firmware-rel nem tud ilyet, gondolom, a jogi korlátozások más telefonokra is vonatkoznak. Badára van megberhelt firmware, amivel zökkenőmentes a hívásrögzítés.
-
Švejk
őstag
Ahogy látom neked tök mindegy milyen verziószámú Android van rajta, hány ghz a procija, eltávolodsz az ilyen "geek" dolgoktól.
Ezzel szemben fontos a jó használhatóság, tartós legyen, és az alapfunkciók.
Ezek alapján én a Defy+ javasolnám, mivel strapabíró, jó, teljesen egy szerethető valami lehet. A T-nél kártyásan 52 netshopban, és a Motorolákat a szolgáltatók kénytelenek függetlenül árulni, mert a Moto nem enged rájuk tenni Sim zárat. -
-
-
nggabi
félisten
válasz Traktato #46170 üzenetére
ezt sose lehet előre tudni. ha csemegékre (pl hívásrögzítés) vágysz akkor érdemes a felső kategóriából választanod még ha valamelyik régebbi modellt is... pl ilyen szempontból az sgs egy igen jól támogatott teló mivel sokat adtak el belőle... lehet h ezen is múlik...
"szenyor dzsíííí"
-
agabe
addikt
válasz Traktato #46170 üzenetére
valoszinuleg az szamit melyikbol adnak el sokat, mert a sok vevo kozul lesz egy-ket modder is tuti, meg azzal kapcsolatos forumok sokkal aktivabbak, igy arra "erdemesebb" fejlesztgetni (kell a moddereknek az elismeres).
Ezen kivul vagy csucstelonak kell lennie, vagy nagyon eltalaltnak, mert ez izgatja a fantaziajat a geek-eknek (modderek is valszeg azok), es a kozepkategoria telojai (foleg ha nem nagyon tunik ki valamivel), lasabban jutnak kozossegi tamogatashoz. -
agabe
addikt
válasz Traktato #46177 üzenetére
a bemchmarkokat sosem nezem (pontosabban az elejen amig gyengebb teloim voltak probalgattam, de aztan leszoktam rola, mert az csak nemi iranymutatasnak jo nagysagrendileg, masra nem igazan)
Mobilarena tesztje sztem picit elfogult (sima ace-t istenitettek, pedig az nem igazan jo telefon es meg draga most is)
A legfontosabb szamomra, hogy felhasznaloi elmenyben mit nyujt, es a masodik a szerviz...ezutan jon a kinezet, anyaghasznalat.
Felhasznaloi elmenyben (ha nem csak a menurendszert nezzuk, mert abban a htc sense talan mondhato etalonnak) arkategoriajaban ez nyujtja a legkellemesebb elemenyt mindent osszevetve.
Nalam pl sokat szamit a webbongeszes gordulekenysege, multitasking, es a kamera is hasznalhato legyen ha epp nincs mas nalam csak a telo. Ezeken a teruleteken ugyanolyan, vagy jobb mint mas ennyiert.
Szerviz meg egyszeruen verhetetlen...kihivod a futart oda ahova akarod (melohelyre pl.) es 2-3 napon belul oda viszi vissza ahova akarod (ugyanoda, vagy mashova) megjavitva, kozben meg adnak egy ace 1-est hasznalni...egyetlen masik gyarto sem kozeliti meg ezt a szolgaltatast.
Az, hogy miert nincs meg szetcincalva a modderek altal..fogalmam sincs, es nem tudom mikor lesz ebbol a szempontbol fejlodes...de belegondolva ugy tunik nekem mostanaban egyre inkabb a felso kategorias keszulekekre koncentralnak, mert azok az erdekesebbek szamukra. (mar nem biztos, hogy pl a huwaei ascend y200 negyed olyan karriert fog-e befutni a fozott romok teren mint anno a blade...ma mar sokan nagyobb nevu modderek pl. a tavalyi kiraly s2-rol is atalltak az s3-ra, mert most az a csucskeszulek samsungnal)van akinek a minosegerzet elorebb van a preferencia sorrendben, akkor annak javasolhato valamelyik htc, vagy egyes felsobb kategorias sony ericssonok, sonyk, mert hardveresen azok sem rosszak, csak aki a legjobb hardvert keresi ugyanazert az arert, az tobb keszuleket talal samsungnal mint mas gyartonal (bar pl. sony ericsson live with walkmanje ugyanugy asz ebbeol a szempontbol sajat kategoriajaban), de ugyanakkor samunak is vannak tularazott keszulekei (lasd ace 1)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest