Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • killipoly

    tag

    Az eleg regota mar 2x postolt hsz-em nem nagyon akar valaszt kapni,iggy megprobalom megegyszer:
    'Sziasztok,ha volt rola mar szo,akkor elnezest elore is.
    Szoval,jelenleg egy n900 tulaja vagyok,mint ahogy ezt mar az n900-as topikban is leirtam,egy dolog ami nagyon zavar:a csak fekvo nezetes menu es pedig 2 okbol kifolyolag:
    1.a ket kezes hasznalat nagyon sokszor nem lehetseges(vezetes kozben,tomegkozlekedesen allva vagy csak akar ha mar van valami a kezunkben),ez nagyon korlatozza a keszulek hasznalatat.
    2.szinten a fekvonezetes menubol kifolyolag ha bedugom a fulest-ugye ami a jobboldalan van fektetett allapot eseten-szintugy nagyon lekorlatozza a hasznalatot.
    Nos az ide tartozo kerdesem az az,hogy jelenleg hogy allunk az okostelefonokkal,mit erdemes mostanaban venni?
    Motorola Milestone hallottam hogy a sok update-el ki lett pofozva,mar csak 1 zavaro bug-ja van,a HTC HD2-t is sikerult rendbe hozniuk tudomasom szerint.Ezek az adatok valosak?
    Illetve a kozeljovoben milyen igeretes keszulekek varhatoak,szerintetek van olyan,ami erdemes az n900 cserejere?(tudom ez nagyon fugg attol is hogy milyen igenyeket kell hogy kiszolgaljon a keszulek,beszeljunk altalanossagban a keszulekekrol,aztan en majd dontok:D)Tehat az n900-at imadom,elfogadtam a meretet,az akksi gyengeseget,de az a menus dolog nagyon nem fekszik..
    :R'

Aktív témák