Hirdetés

Aktív témák

  • 6922

    csendes tag

    ide is beírom, a másik topikban már kérdeztem, de azt hiszem ide mégis jobban illik:
    Sziasztok!
    Új telefont szeretnék venni, amivel netezni is tudok. most egy samsungom van, t.nornál vagyok előfizető, valszeg ott is maradok, túl sokat nem szeretnék rákölteni. van néhány homályos dolog számomra, azért jöttem ide.
    androidos telefont szeretnék venni, az az igazság hogy inkább csak böngészni, fórumozgatni, emailezni szoktam a telefonomon, erre megfelel a 2.1-es verzió is? a netes elérhetőség, lefedettség még nem tiszta, hogy ha itthon vagyok biztosan tudjam használni a telefonomat, mármint a netet. most oké a dolog a t.nornál ezzel a telefonnal, szóval ha váltok androidosra akkor is jó lesz? na, nem mondom hogy villámgyors, de nekem megfelel. néztem a lefedettségi térképeket a szolgáltatók honlapján, de nem elég részletes sajnos. elképzelhető, hogy megveszem a telefont, aztán mégsem tudok netre kapcsolódni? vagy ha wifi routerünk van itthon(még nincs) akkor jó lesz?
    a SE mini pro tetszik nagyon, de még nincs a t.nornál, az X 10-et érdemes megvennem? úgy tudom nem lesz rá 2.3-as frissítés, de lehet nekem megfelelne a 2.1-es verzió is. a kis képernyő nem zavar, sőt jobban szeretm mint a nagyot, és a qwerty bill. tetszik még nagyon. most érintőképernyős telefonom van, de azért nem vagyok egy érintőképernyő-fan.
    asszem egyelőre ennyi, ha lesz még kérdésem jövök.
    bocsánat, ha nagy hülyeségeket írok, de igencsak zöldfülű vagyok a témában- még :)
    Előre is köszönöm, ha segítetek.

Aktív témák