- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
válasz janes1976 #23801 üzenetére
Volt fent nekem is!Nagyon takarékos kis program
De az eset-et már megszoktam!Magyar is (nekem fontos) ,nincs benne sok felesleges dolog amire van más bevált programom és kóddal "ingyenes" így tudom sokáig használniLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
t72killer
titán
Tölthető a Trustport 2014. Asszem meglesz a win 8.1 alá a vírusgyalum
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
őstag
válasz t72killer #23804 üzenetére
Melyek a legújabb változások a TrustPortnál? Nem túl innovatívak a csehek, van két motor adatbázissal, és ennek az erejében hisznek javarészt. Semmi extra, a védelmet fokozó további szolgáltatás. Ráadásul a Kaspersky szintjén lassít, vagyis sok felhasználónál észrevehető a tevékenysége, bár pár éve jobban zakatolt ilyen téren, mint a GData. Ez volt eddig, remélem javultak.
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
rayoliviero
veterán
Ez a Hitman Pro Alert kitesz mindig egy kis ablakot a böngésző indításakor, hogy watching your browser, ezt kikapcsoltam a programban, de nem ér semmit. Valakinek van ötlete, hogy lehet eltüntetni? Így le fogom törölni, mert idesgesítő nagyon...
-
AmigaFan
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az új Lavasoft Antivirus+ Free-vel? A haveromnak tettem fel, eddig pozitív csalódás! Tud magyarul, alig észrevehető a gépterhelése. Tudtok valami konkrétabbat róla?Amiga Forever...
-
Csabi04
tag
Valaki tud ajánlani valami free antivírust a comodo tűzfal mellé ami egyáltalán nem terheli a gépet?
-
old-dog
aktív tag
válasz rayoliviero #23807 üzenetére
Nem értelek kb 4mp-ig látható az ablak, ezután eltűnik. Háttérben dolgozik és semmi problémát nem okoz.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz rayoliviero #23807 üzenetére
Malwarebytes Anti - Exploit hasonló feladatot lát el mint a HPA. MAE még bétában van, és ingyenes, ha kijön a bétából, akkor valszeg fizetős lesz. Mikor utoljára próbáltam, nem volt egyáltalán üzenete. (ami téged a HPA-ban zavar)
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz micafighter #23814 üzenetére
Az mbae-ből lesz ingyenes változat is, igaz, kisebb tudással.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
micafighter
nagyúr
válasz Szellem. #23772 üzenetére
Szia ! Ha érdekel ez a dolog, talán az is érdekel, hogy csináltam régebben egy mini tesztet a Kasperskyvel meg a Bitdefenderrel. Nem olyan rég, 1-2 hónapja, de még a 2013-as verziókkal. Csináltam egy mintát különböző méretű tömörített fájlokból (pár kilobyteostól pár gigabyteos mintákig). Bitdefender ugyanabban a környezetben futva 3-4x gyorsabban végzett a kereséssel. ( belinkeltem ebbe a topicba is egyébként ezt a pici mérést, de már "nem most vóót" )
-
AtHoS
nagyúr
válasz rayoliviero #23813 üzenetére
Én tegnap raktam fel egy érdekesen működő gépen és úgy emlékszem telepítéskor megkérdezte, hogy rendszerinduláskor egyszer tegye ki ezt az ablakot vagy minden böngésző indításkor. Szóval legrosszabb esetben újratelepítéssel tudsz rajta finomítani. Bár "valahol" csak lehet ezen újratelepítés nélkül is változtatni
read-only mode on the forum
-
yuri90
tag
Az új Avastnál csak nálam nem mutatja a képernyő sarkában ha ellenőrzést végzek?Ez egy bug?
-
Jazz
veterán
Mi a helyzet az avirás plesztin hack történettel? Még mindig nem lehet megnyitni a honlapot? Csak publikus dns-el?
free your mind
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz AmigaFan #23825 üzenetére
Hát ha van időd akkor rakj fel egy virtuális rendszert és vizsgáld meg a következőket :
-telepítő mérete
-telepítés ideje
-memóriahasználat
+frissítéskor
+teljes rendszer ellenőrzéskor
-szerezz be nagyjából különböző mintákat
-vizsgáld meg az adatbázis hatékonyságát ( BD motorral s anélkül)
- heurisztika hatékonyságát
- webvédelem hatékonyságát
- eltávolító képesség
-mérlegelj mennyire fontos a free által nyújtott korlátozott funkciók a fizetős termékkel szemben
-fertőzd meg a gépet s nézd meg mennyire hatékonyan hozza helyre a gépet
-fájlműveleteket mennyire lassítja
-boot idő időtartam /leállítás
-megelőző védelem hatékonysága (futtatáskor blokkolja-e)
-külső adattároló kapcsolásakor ellenőrzi e azt
-frissítések gyakorisága
-különböző teszt programok kipróbálása
-kéretlen alkalmazások elleni hatékonysága
- stb...[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
AmigaFan
aktív tag
Köszi!
Se a gépem nem elég ehhez, se az időm!
De egyet tudok már ezekből, mert a frissítések ellenőrzése 1 órás periódusra van belőve alapból.Szerk.
Illetve kettőt, mert az Adaware eléggé top termék volt anno a kéretlen alkalmazások keresésében/eltávolításában.[ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
nagyúr
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
micafighter
nagyúr
Próbálj meg 1-2 félórás pihenést beiktatni nap közbe, nekem sokat segített, amikor munka projekt miatt 3 óra alvásra volt idő. Az a napközbeni fél óra pihenés többet ért, mint 3 óra helyett 3:30at aludni este. Az se baj ha nem tudsz elaludni, csak pihenj. Meg próbálj keresni valami relaxációs zenét, pl calmradio, hátha segít. Nekem az is sokat segített.
(#23830) Narxis köszi, ez érdekesnek ígérkezik
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
-
Gyick
őstag
Üdv!
Feltetettem a Malwarebytes nevű programot és folyamatosan irja ki hogy bizonyos ip címeket blokkolt.Rákerestem ezekre a cimekre(van vagy 15 db) nagyon sok kínából vagy oroszországból van.Ez a szoftver 13 nap mulva lejár ergo nem lesz real time védelmem ezekkel az ip cimekkel szemben.Milyen programot tudnátok ajánlani ami felismerné ezeket a cimeket és letiltaná(blacklistre rakná).Szal vmi intelligensebb tüzfal kellene..vagy valami virusirtó+antispyware/malware+tűzfal kombó
-
Kolty
aktív tag
Sziasztok. A kereső tőletek dobott ki találatot ezért is kérdeznék itt.
Minap én is belefutottam egy ilyenbe [link]
AVG nem jelzett semmit. Keresője se talált semmit. Vírusos lehet a gépem? -
rayoliviero
veterán
Norton Internet Security 2014 megfogja a rendőrségi vírust?
Elegendő védelem magában minden ellen? Mennyire fogja a gépet?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rayoliviero #23844 üzenetére
Nem!
(erről majd LiLxWaYnEx konkrétabban informál) -
nagyúr
válasz rayoliviero #23847 üzenetére
Az sem rossz-de kihasználod minden funkcióját(backup,stb.)
Elég lehet egy IS is.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest