- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
-
Sziasztok!
W7 64-bites rendszerhez milyen virusirtot ajanlotok?
- MSE 2.0
- NIS 2011
- AVAST
- AVGvagy esetleg mast?
Az a lenyeg, hogy ne lassuljon tole a gep erezhetoen mint pl. amit KIS-nel lehet tapasztalni.Udv. core2
-
-
Sziasztok!
Milxen virusitrot ajanlanak az urak XP/Win7-hez, ami kis eroforrasigenyu, es gyors?
Udv. core2
-
válasz
BlackSeven #35053 üzenetére
Ha kell. le fog az jonni.
Nem tudom milye osszehackelt rendszert hasznalsz (ha nem igy van akkor elnezest!), de nekem original Windows 7 32-bites ewndszeren gond nelkul megy minden.
Komolyan nem ertem, hogy minek kell Revoval szetcseszni a rendszert, amikor tokeletesen megy a sima Windowsos megoldas.
sokkentett modba akart csak lejonni? Bocsi, de ott valamit nagyon elszurhattal, nekem meg ilyen egyetlen programnal sem jelentkezett szerencsere.Narxis: Ezek az Emisoft cuccok tokre ugy neznek ki mint valami al AV.
-
Na matol en is MSE 2.0 beta hasznalo lettem, eddg jo.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Core2duo6600 #9879 üzenetére
téves!
MOD: Mégsem... -
-
-
-
válasz
Szellem. #9809 üzenetére
"Énahogy írtam a rendszerterhelés vettem alapul. Ezért lett Nod32. Egyébként nézegetek mesztelen néniket, töltögetek le, meg járok virágboltba, de nincs vírusom. Se Vista, se Win7 esetében. Szóval rajtunk múlik a legnagyobb rész."
Uhh, LOL
1. Ezt csak úgy kérdeztem...Sokan szidják a NOD32-t.
2. gondoltam...
3. OK==>> Akkor használjak NOD-ot?
-
válasz
Szellem. #9807 üzenetére
"De, nem kell ezt a vírus dolgot túlspirázni Win7 alatt. Én arra törekedtem, hogy ne fogja sehogy a gépet. Erre a Nod32 klafa."
Jó,OK, hiszek neked, mégis csak Te vagy a szakember...
1. Akkor a NODnak mennyi a vírusfelismerési aránya?
2, W7-re a 4.0 a jó?
3. (Ez a kiemelt részre vonatkozik):Én mindig azt hittem, hogy az "XP-s vírusok" veszélyesek a W7-re/Vistára is... Ezek szerint mégsem?
-
-
-
-
Olvasom itt a hozzászólásaidat
Idéznék:
"Az egész emberi társadalom az összetartáson, és segítőkészségen alapszik"
Már bocsi, de hol élsz Te?Ebben a mostani világban egyáltalán nincs semmilyen összetartás, ha lenne összetartás akkor nem lenne semmilyen háború, nem lett volna pl. I-II-Iraq-i háború stb. Segítőkészség? Ne áltasd ezzel magad, ott rúg az egyik ember a másikba ahol tud.
MOD: A másik pedig: Milyen jogon mondod meg bárkinek is, hogy szükség van-e rá itt vagy sem? Ki vagy Te?
MOD2: Ezennel befejeztem az OFFolást, leülök magamtól is.OFF vége
-
-
válasz
Neil Watts #8853 üzenetére
küldtem
-
-
-
-
válasz
Neil Watts #8810 üzenetére
olvastam
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
NOD 32 ESS-m van, azt vettem észre, hogy sokszor nincs netem a router mögött.
Win Vista Home Premiumom van /jogtiszta/.
Mit tegyek?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest