- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
etele34
tag
válasz Fire/SOUL/CD #22060 üzenetére
Szia Fire!
Jaj de jó, hogy nem értünk egyet mert így legalább tudunk kicsit vitatkozni egymással.
Ez az "...inkább legyen fals ..." azért nem szerencsés, (szerintem) mert egy átlag user - és a többségünk valljuk be ilyen -, ha kap egy találatról figyelmeztetést, főleg ha az még pirossal is van megerősítve és magas kockázati besorolású, hát szinte mindig a felajánlott azonnali törlést választja, mert az - számára - a legmegbízhatóbb megoldás. Edig ez redjén is volna gondolom. De nemrégen történt, hogy barátoméknál vendégeskedve Ő mesélte, hogy az A-SQUARED AntiMalware (én adtam Neki egy 1 éves ingyen kulcsot és égtem is ez miatt) az egyik keresésnél jelzett egy kritikus besorolású találatot. Fia gépén van ez a progi és a srác csak arra emlékszik, hogy a keresés végén megnyomta a törlést és utána lefagyott a Windows. Újra indításkor fekete képernyő meg baloldalt felül villog a kurzol és ennyi. Megoldás pedig a Windows újra telepítése lett.UI.:én is használtam régebben ezt a programot, de most KIS mellett teljesen felesleges és nincs is semmi más csak egyedül a Kaspersky. Szerintem egy jó vagy inkább nagyon jó (KIS) AV mellé nem is kell más. Mondjuk még anno NOD32/NIS mellett elkelt és kellett is az időnkénti segítsége az a-squarednak.
[ Szerkesztve ]
" Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.
Aktív témák
- EAFC 25
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest